2018.január 21: Hihetetlen, de dezinformációnak bizonyult az állítólagos Hawait támadó "izraeli tengeralattjáró", éppenséggel nem volt semmiféle tengeralattjáró. De ugyanakkor a rakétariadó se "véletlen hiba" folytán lett kiadva, hanem a hawaii polgári védelem félre lett tájékoztatava az "érkezö rakétáról" - szándékosan! Egy pszi-op volt az egész, hogy kondicionálják az embereket, fokozzák a hangulatot a várható (nukleáris) háborúra Észak Kóreával ill. az azt megelözö potenciális hamis zászlós támadásra.

----------------------------------

Eredeti cikk: 1. Hawai-on hamis zászlós ballisztikus rakétatámadás lett meghiúsítva (amit Észak-Kóreára kentek volna, és akár nukleáris Armagedonba is torkollhatott volna)

2. Trump pedig vírusokat vitetett december végén Izraelbe. 2018-at írunk, ami az 1918-as spanyolnátha járvány századik évfordulója is. De nem kell megijedni: erröl is már túl sokan tudnak ahhoz, hogy azokat a vírusokat tényleg ki is merjék majd engedni. Szerintem legrosszabb esetben is csak valamilyen "pszi-op járvány" lehet, amivel többnyire csak a médiumok fognak riogatni.

 

A forgatókönyv az év elején a következö lett volna:

 

1. Trump-ból "elmebeteget" csinálnak

Trump épelméjűségét vitatták, visszaszólt: „Stabil zseni vagyok!”

https://mno.hu/kulfold/trump-epelmejuseget-vitattak-visszaszolt-stabil-zseni-vagyok-2438332

 

2. Hamis zászlós ballisztikus rakétatámadás Hawaii ellen (meghiúsult), a médiumok pedig ezután elhazudták az egészet:

Egy új alkalmazott küldte ki véletlen a rakétariadót Hawaiin

http://www.origo.hu/nagyvilag/20180115-a-hamis-raketariado-utan-

"A szombati hamis riadó utáni vizsgálat kiderítette, hogy az alkalmazott véletlenül rossz gombot nyomott meg."

3 Felrobbant volna pár atombomba, ami leple alatt omlasztották volna a pénzügyi rendszert (meghiúsult)

3. Az "elmebeteg" Trumpot felelösségre vonták volna a háborúért, és "likvidálták" volna (meghiúsult)

4. A "jófiú" Rand Paul beült volna az elnöki székbe (meghiúsult)

 

Nem is gondoltam volna, hogy újabb hamis zászlós rakéta-támadást egyáltalán még megkísérelnek, annak ugyanis NULLA az esélye, hogy ez a mai müholdas megfigyelörendszerek és rakétaelhárító-rendszerek mellett valaha is sikerülhet.

Hacsaknem kikapcsolják a védelmi rendszereket (ami feltünö lenne, mert erröl a trükkröl is már sokan tudnak az amerikai hadseregen belül is), az ilyen támadás kivitelezhetetlen.

A médiumok aztán mindenféle szánalmas fedösztorikkal etették a népet, például hogy egy "alkalmazott rossz gombot nyomott meg"... azért volt rakétariadó Hawaii-on. Nem, a rakétariadó egyáltalán nem volt téves.

Amúgy egy közönséges okostelefonon se lehet már csak úgy "rossz gombot megnyomni", már ott is elöször viszakérdez a szoftver kritikusabb müveletek végrehajtása elött, hogy a felhasználó tényleg végre akarja-e azokat hajtani.

Hawaiit egy (állítólag) izraeli tengeralattjáró közelítette meg, de az amerikai haditengerészet azonnal detektálta a felszín közelében ólálkodó "ismeretlen objektumot", majd amikor az kilötte a rakétáit, a rakétákkal együtt megsemmisítették.

Ha sikerült volna, Trumpék a rakétatámadást Észak-Kóreára kenték volna.

A forgatókönyvet minden bizonnyal folytatni fogják, de most már tényleg háború elöidézése nélkül lesznek kénytelenek Trumpot kibuktatni az elnöki székböl.

 

De hogy atomháborút akartak volna csinálni, az most már egyértelmü, mivel Trump "járványügyi(-fogyi) hivatala január 5-én, egy héttel a hawaii incidens elött, a következö tájékoztatást adta ki:

Nukleáris háborúra felkészítő eligazítást tart az amerikai járványügyi hivatal

https://index.hu/kulfold/2018/01/05/nuklearis_haborura_felkeszito_/

A CDC egyelőre nem adott választ a kérdésre, hogy a fokozódó észak-koreai feszültség miatt időzítette-e most januárra ezt a témát.

Ez ugyanaz a "hivatal", melyböl korábban a vírusokat vitték Izraelbe december 18-án:

2017. 12.18:

Sötétbe borult a világ legforgalmasabb reptere

https://hirtv.hu/hirtvkulfold/sotetsegbe-borult-a-vilag-legforgalmasabb-reptere-2434586

Az atlantai reptér termináljai vasárnap elsötétültek, az utasok a világítás nélküli várókban vesztegeltek, vagy azoknak a repülőgépeknek a fedélzetén, amelyekről az áramkimaradás miatt nem tudták leszállítani az utasokat.

A repteret bár lezárták, de ugyanakkor az atlantai székhelyü "hivatalból" elindult egy rejtélyes jármü-oszlop a reptér felé, speciális jármüvek genetikailag modifikált "vírus küldeményekkel" felpakolva. A lezárt reptéren már várakozott az izraeli Cal Cargo légitársaság (amely a Mosszad fedöszerve) egyik "speciális küldemények" szállítására alkalmas Boeing 747-es repülöje, mely aztán a vírusokat Izraelbe repítette.

 

Ez a repülö volt az, se ablakok, se felirat nincs nagyon rajta:

https://www.flightradar24.com/data/aircraft/4x-icb


Itt a bizonyíték rá a planefinder.net adatbázisából, hogy a Mosszad gép dec 17-én vasárnap délután valóban Atlantában járt.

A hivatalos bejegyzés szerint aznap New Yorkban (JFK reptér) járt, a transzponder adatait viszont nem másították meg, azok világosan mutatják, hogy 23:30 UTC-kor Atlantából szállt fel. Ha átkonvertáljuk az UTC univerzális középidöt helyi atlantai idöre, 18:30-at kapunk.

Míg a másik, sárgaszínü repülö magassága 33900 láb, és átrepülöben volt Atlanta felett, addig a Mosszad gép magassága 23:31 UTC-kor mindössze 7975 láb (kb. 2 kilométer), vagyis épp felszállóban volt.

Az atlantai reptér viszont dec 17-én 13.00-tól egész éjfélig "zárva" volt.

Úgy tünik, mégse egészen.

https://planefinder.net/flight/ICL932/time/2017-12-17T23:30:00

A "hivatal", hogy maximálisan terelje magáról a figyelmet, még "belerepített a világ médiumaiba" egy figyelemelterelö gagyi-hírt is az atlantai reptér lezárásával szinte egyidöben:

2017. 12.18:

Tudósok és szakemberek aggódnak a Trumpék által betiltott szavak miatt

https://mno.hu/kulfold/tudosok-es-szakemberek-aggodnak-a-trumpek-altal-betiltott-szavak-miatt-2434674

A Trump-adminisztrációt bíráló szakemberek szerint aggodalomra ad okot, hogy az amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ (CDC) 2019-es költségvetésével kapcsolatos dokumentumaiban megtiltották az olyan szavak és kifejezések használatát, mint a tudományosan megalapozott vagy a magzat.

 

Ez mind humbug, ami csak figyelemelterelö célzattal lett bedobva a médiumokba.

 

A speciális Mosszad repülö egyébként is feltünést keltett, többen megfigyelték, és az internetre is cikkek kerültek fel róla, például ez:

 

Bionyítékok arra, hogy az atlantai reptéren elöidézett áramszünet valójában egy nemzetközi fedömüvelet volt

(4chan Users Find Evidence Atlanta Airport Blackout Was Part Of Intentional Cover-Up)

https://squawker.org/analysis/atlantacu/

Ezt a hazug info-dezinfo írást pedig maguk a "rosszfiúk" jelentették meg az atlantai vírusos esetröl:

Mysterious “Bio-Threat’ Evacuation Shuts Down World’s Busiest Airport In Atlanta
http://www.whatdoesitmean.com/index2456.htm

Úgy kb. 70 százaléknyi igazságot tartalmazhat 30 százaléknyi alattomos hazugsággal összekeverve.


Kilenc speciális, tengeralattjárók detektálására használt P-8A POSEIDON típusú repülögép pásztázta tegnap az USA keleti partvidékét New York és Washington között:

2018.1.19
US Navy Deploys NINE Anti-Submarine Aircraft off East Coast Fearing Sub Missile Launch Against US

http://halturnerradioshow.com/...against-us

P-8A POSEIDON anti-submarine aircraft, to repeatedly search coastal waters from New York City to Washington, DC ALL DAY Thursday into Thursday Evening.



Ezek a "jófiúk".

Úgy tünik, atomtámadástól tartottak New York (ENSZ székház) és/vagy Washington ellen.

Ez ismét az volt, amit pár hónapja az Antikrisztus-figyelöbe is írtam:

Mert ugye ha Kim azt mondja, a támadás Guam vagy a csendes-óceáni partvidék ellen lesz megkísérelve ballisztikus rakétákkal, akkor sokan tudni fogják, hogy a valódi támadás a keleti partvidéken lesz várható New York (az ENSZ székház) és Washington ellen cirkálórakétákkal.






De most nem Kim támadott volna, hanem hamis zászlós támadásveszély volt, amit aztán Észak-Kóreára lett volna kenve.





http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=228:2018-01-17-20-36-36&catid=15:egyeb&Itemid=51