Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kiderült: leginkább az oroszok szeretik a macskákat

2017. november 30. - Andre Lowoa

A Dalia Research világszerte 43000 ember megkérdezésével végzett egy kutatást, hogy megvizsgálja, az egyes országok lakói milyen arányban tartanak macskát. A kutatás során kiderült, hogy leginkább az orosz társadalom szereti a macskákat.

Egy Berlin központtal működő kutatóintézet, a Dalia Research világszerte 43000 embert kérdezett meg arról, hogy tartanak-e macskát. Az eredmény megdöbbentő: a kutatás során az orosz társadalom bizonyult a leginkább macskabarátnak; az orosz válaszadók több mint fele, 59%-a nyilatkozta azt, hogy macskát tart.

A Gfk kutatása szerint ráadásul világszerte fokozatosan nő az állattartók száma. A legtöbb országban az emberek inkább kutyát tartanak (33%), és mindössze 23%-uk dönt macskatartás mellett. Példának okáért, az Egyesült Államokban a lakosok 49%-a kutyát tart, és csak 35%-uk próbálkozik macskatartással. Oroszországban éppen ennek ellenkezője igaz.

A Dalia Research kutatásból ráadásul az is kiderült, hogy az orosz társadalom macskaszeretete nem magányos házikedvenceket jelent; az érintett háztartások harmadában több macskát is tartanak.

Narancs és szürke – közös játék a buborékokkal.

A kutatás szerint az orosz lakosság 41%-a csak egy macskát tart, 10%-uk kettőt,

8 százalékuk pedig három macskát tart egyszerre.

Március elsején ráadásul nemzeti macskanapot is tartanak, és ezzel a kiemelkedő 59%-kal Oroszország macskatartásban is nagyhatalom – utána Ukrajna csak 49%-kal követi a rangsorban, az Egyesült Államokban pedig csak kevesebb mint a lakosság fele tart macskát.

http://www.hidfo.ru/2017/11/kiderult-leginkabb-az-oroszok-szeretik-a-macskakat/
süti beállítások módosítása