Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A német hatóságok nem nyomoznak tovább a tömeges lehallgatás miatt

2017. október 06. - Andre Lowoa
A botrány középpontjában az amerikai nagykövetség állt, ahonnan a gyanú szerint a lehallgatásokat koordinálták.

Nem találtak bizonyítékot illegális tevékenységre, emiatt a német ügyészek csütörtökön közölték: nem nyomoznak tovább a brit és amerikai titkosszolgálatok Németországban folytatott tömeges megfigyelési programjával kapcsolatban.

Nem nyomoznak tovább a német hatóságok abban az ügyben, melyben a brit és amerikai titkosszolgálatok Németország területén folytatott tömeges lehallgatásait vizsgálták. A nyomozást évekkel ezelőtt indították, miután az amerikai NSA volt alkalmazottja, Edward Snowden információkat szivárogtatott ki arról, hogy az Egyesült Államok tömeges megfigyelést folytat a világ számos országában. 2013-ban az is kiderült, hogy az amerikaiak lehallgatták Angela Merkel német kancellár telefonját. A botrány hatására Merkel egy telefonhívás során magyarázatot követelt Barack Obama volt amerikai elnöktől. A kancellár akkor azt mondta; “a hidegháború véget ért. Barátok közt kémkedni – ilyet egyszerűen nem tehetnek.”

A Fehér Ház nem tagadta az ezzel kapcsolatos vádakat, a válasz-közleményben mindössze az állt, hogy Merkel telefonja jelenleg nem áll lehallgatás alatt, és a jövőben sem fogják lehallgatni.

A botrány hatására nagy mértékben megromlott az Egyesült Államok és Németország közti viszony, de 2015-ben a német hatóságok leállították a kancellár telefonjának lehallgatása miatt indított nyomozást – szintén amiatt, mert állítólag nem találtak elég bizonyítékot.

A nyilvánosságra jutott dokumentumok szerint ráadásul Németország saját hírszerző szolgálata, a Bundesnachrichtendienst (BND) segített az NSA-nak európai célpontok megfigyelésében. A német Szövetségi Legfőbb Ügyészség csütörtökön közölte; bár az “úgynevezett Snowden-dokumentumok” ismertek voltak a német titkosszolgálatok számára, nincs bizonyíték arra, hogy az amerikaiak tömeges lehallgatást folytatnának Németországban. Emiatt lezárták az ügyet, a nyomozás nem folytatódik.

“Az ügyészség által elrendelt nyomozások és az NSA tevékenységét vizsgáló parlamenti bizottság nem találtak megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot arra, hogy amerikai vagy brit ügynökségek szisztematikus és tömeges megfigyelést folytattak a német telekommunikációban és interneten, és hogy ezt törvénysértő módon tették” – áll az ügyészségi közleményben.

Az ügyészek ráadásul hozzátették: a világ minden nagyobb hírszerző ügynökségse rögzíti a telekommunikációs adatokat és internetforgalmat, de semmilyen jel nem utal arra, hogy az Egyesült Államok ilyen tevékenysége kifejezetten Németországot célozta volna.

http://www.hidfo.ru/2017/10/a-nemet-hatosagok-nem-nyomoznak-tovabb-a-tomeges-lehallgatas-miatt/

süti beállítások módosítása