Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Tízezrek követelik George Soros terroristává nyilvánítását

2017. szeptember 01. - Andre Lowoa

A Fehér Ház weboldalán már több mint hetvenezren írtak alá egy petíciót, ami követeli G. Soros terroristává nyilvánítását és a hozzá köthető szervezetek teljes vagyonának lefoglalását.

“Az Igazságügyi Minisztérium azonnal nyilvánítsa George Sorost és szervezeteit, azok tagjait belföldi terroristává, és foglalja le a hozzájuk köthető összes szervezeti- és magánvagyont a civil vagyonelkobzás (Civil Asset Forfeiture) törvény alapján” – áll a petícióban.

Az augusztus 20-án indult petíció azzal vádolja Sorost, hogy zendülést szít és destabilizálni próbálja az Egyesült Államokat, azáltal, hogy olyan szervezeteket hoz lére és finanszíroz, melyek az alkotmányos rend összeomlását próbálják előidézni.

A petícióban emellett az áll, hogy Soros befolyás alá vonta a Demokrata Pártot és az amerikai kormány jelentős hányadát.

A dokumentumot mostanra több mint hetvenezren írták alá. Az amerikai törvények szerint szeptember 19-ig százezer aláírást kell összegyűjtsön, hogy a Trump-adminisztrációnak foglalkoznia kelljen ezzel a kérdéssel.

http://www.hidfo.ru/2017/09/tizezrek-kovetelik-george-soros-terroristava-nyilvanitasat/



SOROS A TERRORISTA

Oroszország már több éve elfogatóparancsot adott ki Georg Soros ellen. Most már Amerikában is följelentették egy népszavazás kapcsán. Ez mind szép dolog, mi csak azt nem értjük, hogy Orbán Viktor miért nem tiltatja be a nemzetközi terrorista bankár hazai szervezeteit és szőcsöveit? Meddig várnak ezzel? Vagy a hazai Soros-bérencek és ügynökök állami védettséget élveznek?

CEU EGYETEM A TERRORISTA KIKÉPZŐ

Az még furcsább, hogy a jó egy éve témaként szereplő CEU ál-egyetem esetén miért hallgatnak arról, amit több cikk és műsor is már pedzegetett, hogy ez a Soros-egyetem gyakorlatilag egy terrorista kiképző hely, ahová csak az ő megbízható tagjaikat veszik fel és alapos oktatást kapnak a hallgatók - többek között - arról is, hogyan kell felforgatni, lázítani és lezülleszteni azokat az országokat, amelyek még mindig a nemzetállami értékeket vallják. Még érdekesebb az, hogy pár napja hozta az Echo-TV a Soros elleni vizsgálatot Amerikában, ahol Trump elnöknek lesz feladva a lecke, s ma már a hírekben is bemondták, hogy a Fehér Ház oldalán lehet Soros ellen szavazni. A kormányhoz közeli 888hu oldalon pedig közzétették azon Soros-bérencek neveit, akik külföldről Magyarországot gyalázzák és mocskolják.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/soros-terrorista

süti beállítások módosítása