Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hamarosan indul a nagybankok saját Bitcoinja

2017. szeptember 01. - Andre Lowoa

A nagybankok közül hat csatlakozott újonnan a UBS által vezetett projekthez, mely során egy új digitális kriptopénzt hoznak létre bankok közötti elszámolásra - írja a Financial Times.

A Barclays, a Credit Suisse, a Canadian Imperial Bank of Commerce, az HSBC, az MUFG, a State Street csatlakozott újonnan a svájci UBS projektjéhez. A bankok egy blockchain alapú digitális pénzt fejlesztenek, mely a tervek szerint jövőre indulhat el élesben. A digitális pénzzel végzik az elszámolást és a kiegyenlítés egymást között a bankok, a fejlesztés kapcsán a jegybankokkal is egyeztetnek, illetve a bankok egymás között kibervédelmi és adatvédelmi egyeztetéseket tartanak.

A Clearmatics Technologies és a UBS közösen fejlesztett megoldását használják majd (Utility Settlement Coin), a technológia lényege, hogy a bankok egymás közötti kötvény vagy részvénytranzakcióit úgy számolják el, hogy nem kell a hagyományos pénzküldési rendszert használniuk. Az elszámoláshoz használt belső digitális pénz egységei közvetlenül átválthatók a jegybankokban hagyományos devizára. A projektben egyébként még részt vesz többek között a Deutsche Bank, a Banco Santanderm, a BNY Mellon és a NEX.

Hogy mégis mi az a blockchain, arról korábban mi itt írtunk, külsős szerzőink pedig nemrégiben ebben a cikkben foglalták össze.

(Financial Times)

süti beállítások módosítása