Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hivatalos: eddig tarthat az USA atombombákat Németországban

2017. augusztus 24. - Andre Lowoa

Német területen addig van szükség az amerikai atomfegyverekre, ameddig külső fenyegetés létezik és más országok a katonai konfliktusok megoldási lehetőségének tartják az atomfegyver bevetését – mondta Ulrike Demmer kormányszóvivő egy szerdai sajtótájékoztató során.

“Meg kell értsük, hogy bizonyos országok máig a katonai konfliktusok végső megoldásának tartják az atombombát. Ameddig ez így van, és jelen van a külső fenyegetés, addig szükség van nukleáris elrettentésre, amit számunkra a NATO biztosít”mondta.

A sajtótájékoztató azt követően történt, hogy Martin Schulz, a szociáldemokraták vezetője és kancellárjelöltje javasolta az amerikai atomfegyverek kivonását Németország területéről.

A sajtótájékoztató során Demmer arra a kérdésre, hogy a kancellár is egyetért-e Schulz álláspontjával, azt a választ adta, hogy Angela Merkel a teljes nukleáris leszerelést tekinti célnak, abban az értelemben, hogy a világ semelyik országa ne rendelkezzen atomfegyverrel.

Különböző becslések szerint jelenleg mintegy 20 B61 amerikai atomtöltetet tárolnak a Büchel légibázison Nyugat-Németországban.

A világ országai régóta próbálják elérni a teljes nukleáris leszerelést, többek közt ennek okán hozták az Észak-Korea elleni szankciókat is, ami egy újabb atomhatalom születését hivatott megakadályozni.

Az amerikai atomfegyverek jelenléte azonban nagyobb fenyegetést jelenthet, mint az észak-koreai atomprogram, hiszen az Egyesült Államok a világ egyetlen olyan országa, ami már ténylegesen bevetett atomfegyvert egy másik ország ellen, ezzel közvetlen meggyilkolva civilek százezreit.

http://www.hidfo.ru/2017/08/hivatalos-eddig-tarthat-az-usa-atombombakat-nemetorszagban/



Az amerikai atombombák kivonását követelik a németek

A múlt hét folyamán Martin Schulz, a Szociáldemokrata Párt vezetője és kancellárjelöltje ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén megkéri az amerikai kormányt a Németországban tárolt atombombák kivonására. Az amerikai katonai jelenlét kampánytémává vált Németországban.

Schulz kijelentését követően Ulrike Demmer kormányszóvivő kitérő választ adott; eszerint a német kormány abban érdekelt, hogy a világ összes országa felhagyjon az atomfegyverkezéssel. A német külügyminiszter, Sigmar Gabriel azonban nyíltan támogatásáról biztosította Schulz kezdeményezését. Szerinte az amerikai atomfegyvereket ki kell vonni német területről: ez a nyilvánosan elérhető adatok szerint 20 B61-es atomtöltetet jelent, melyeket a Büchel katonai bázison tartanak, nyugat-Németországban.

Az a tény, hogy az amerikai atomfegyverek kivonását a két szociáldemokrata vezető nyíltan képviseli, arra utal, hogy ez párt szinten célkitűzéssé válik, amit a választások után megpróbálnak majd keresztülvinni, a szavazás eredményétől függetlenül. A békepártiság és az amerikai katonai jelenlét mint kampánytéma korábban főként kisebb pártokra korlátozódott (pl. Die Linke), a két szociáldemokrata vezető álláspontja azonban azt mutatja, hogy ez bejutott a politikai fősodorba.

Az Amerikai Egyesült Államok augusztus 8-án hajtott végre újabb atomfegyver-tesztelést. A korszerűsített, nagyobb gyilkolásra képes fegyvereket szintén Németországban akarná tartani az amerikai kormány.

Németországban szeptember 24-én tartanak szövetségi választásokat, melynek eredményeként új kormányt és kancellárt választanak. Bár a nyugati közvélemény inkább az iráni és észak-koreai atomprogramtól tart, mindeddig az Egyesült Államok az egyetlen ország, amely atombombát dobott le egy másik országra, ezzel meggyilkolva civilek százezreit.

http://www.hidfo.ru/2017/08/az-amerikai-atombombak-kivonasat-kovetelik-a-nemetek/

süti beállítások módosítása