Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az európai tömegközlekedés szabotálására tett felhívást egy terrorszervezet

2017. augusztus 16. - Andre Lowoa

Az Al-Kaida nevű terrorszervezet Arab-félszigeten működő ága egy felhívást tett közzé, melyben felszólítja szimpatizánsait, hogy hajtsanak végre merényleteket az amerikai és európai tömegközlekedés ellen, ezzel káoszt és rettegést keltve ellenségeik közt.

Az AQAP által kiadott online magazin az amerikai vasúti közlekedést nevezte meg egy kiemelkedően fontos célpontként, ahol akár egy magányos merénylő is nagy arányú pusztítást és zavart okozhatna. A magazinban emellett megjelent egy a szervezet bombaszakértőjétől származó írás, ami kifejti, hogy a tömegközlekedés ellen elkövetett merényletek nagy gazdasági károkat tudnak okozni és alkalmasak arra, hogy bizonytalanságot keltsenek a közbiztonság állapotával kapcsolatban. A magazin egy másik lehetséges célpontként new york-i metróállomást ajánlott a magányos elkövetőknek.

A terrorszervezet ráadásul külön felhívja a figyelmet arra, hogy a közel-keleti országokkal ellentétben Európában többnyire nincsenek katonák az utcákon, a tömegközlekedés teljesen védtelen, emiatt szinte bárhol lehet robbantást elkövetni.

“Kevés erőforrással is lehet nagy eredményeket elérni, ha a műveletet kellő alapossággal és körültekintéssel tervezik meg” – írták.

A magazin emellett felszólítja a Nyugat-Európában élő muszlimokat, hogy ne fogadják el a “szolidaritás üzenetét” semmilyen nem-muszlim személytől, még a saját szomszédjaiktól vagy munkatárasaiktól sem, mert “a Nyugat idővel a muszlim polgárai ellen fog fordulni.”

A tömegközlekedésben és belbiztonságban illetékes amerikai hatóságok gyorsan reagáltak és nyilvánosan közölték, hogy tudomásuk van a magazin megjelenéséről. New York rendőrhivatala és terrorelhárítási hivatala még a Twitteren is reagált a fenyegetésre, arról biztosítva az állampolgárokat, hogy képesek az ilyen terrortámadások megakadályozására.

Az ehhez hasonló, terrorszervezetek által terjesztett magazinokat általában hiába távolítják el az internetről, mert a hálózat tagjai és velük kapcsolatban álló személyek magánüzenet formájában is terjesztik, gyakran olyan titkosított alkalmazások használatával, mint a Telegram.


http://www.hidfo.ru/2017/08/az-europai-tomegkozlekedes-szabotalasara-tett-felhivast-egy-terrorszervezet/

süti beállítások módosítása