Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Akik illegálisan lépik át a határt, nem menekültek

2017. július 31. - Andre Lowoa


A kínai külügyminisztérium hétfőn kiadott közleményében kijelenti: nem lehet menekültként kategorizálni azokat a személyeket, akik illegálisan lépnek az ország területére.

A kínai külügyminisztérium hétfőn közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy Észak-Koreából sokan illegálisan próbálnak Kína területére lépni.

“Azok az észak-koreaiak, akik illegálisan, határsértéssel érkeznek Kínába, nem menekültek. Törvénysértéssel, illegális úton léptek be az országba” – mondta Lu Kang, a kínai külügyminisztérium szóvivője egy hétfői sajtótájékoztatón.

A szóvivő szerint a kínai kormány megfelelően, a nemzetközi joggal és humanitárius értékekkel összhangban jár el, amikor megtagadja az ország területére illegálisan lépő személyektől a menedékjogot.

A közleményt azt követően tették, miután az ENSZ kritikákat fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogy a kínai hatóságok visszaszállítanak Észak-Koreába az országhatáron átszökő személyeket.

http://www.hidfo.ru/2017/07/akik-illegalisan-lepik-at-a-hatart-nem-menekultek/

süti beállítások módosítása