Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Meghosszabbították az uniós migráns-mentő műveletet

2017. július 26. - Andre Lowoa

Az Európai Unió Tanácsa 2018 végéig meghosszabbította a Földközi-tengeren zajló embercsempész-ellenes művelet mandátumát. Az Operation Sophia keretén belül eddig negyvenezer migránst hoztak Európába, és 110 embercsempészt fogtak el.

Az Európai Unió Tanácsa 2018 végéig meghosszabbította az Operation Sophia mandátumát – derül ki a kedden kiadott hivatalos közleményből. Amellett, hogy az embercsempész-ellenes művelet időtartamát meghosszabbították, további célkitűzésekkel is bővült az Operation Sophia; többek közt felügyelniük kell a líbiai parti őrség kiképzését, és információgyűjtést kell folytassanak az illegális líbiai olajexportról.

Operation Sophia – Ilyen hajókkal hozza az EU Európába a migránsokat.

“A Tanács kibővítette a művelet mandátumát a következőkkel: létrehozni egy ellenőrzési mechanizmust, ezzel biztosítani a líbiai parti őrség képzésének hosszú távú fenntarthatóságát; további felderítési tevékenységet folytatni és információt gyűjteni a Líbiából folytatott illegális olajexportról; fokozni az információmegosztás lehetőségeit a tagállamok hatóságai, a FRONTEX és EUROPOL közt” – áll a közleményben.

Az Európai Unió 2015-ben indította az Operation Sophia néven ismertté vált embercsempész-ellenes műveletet, azzal a céllal, hogy korlátozzák a bevándorlást Észak-Afrikából és a Közel-Keletről. Az Operation Sophia keretén belül eddig negyvenezer, a Földközi-tengeren “kimentett” migránst hoztak Európába, emellett elfogtak 110, embercsempészettel meggyanúsított személyt.

http://www.hidfo.ru/2017/07/meghosszabbitottak-az-unios-migrans-mento-muveletet/

süti beállítások módosítása