Az alábbi képek egyrészt bizonyítják a nemzetközi agymosást, másrészt az elhallgatott hírekre is utalnak, amikről nem írnak. Ebben az évben igen jelentős európai és világpolitikai jelenségek történnek, amelynek a végkimenetele még nem látszik. De a nagy változások tanúi lehetünk.

1-ső DW képen a hamburgi Vörös Ház, ahol a kommunista-anarchista söpredéknek van a főhadiszállása, innen indították a rendőrök elleni támadásokat a közelmúltban. Hitler kancellár első dolga a vörös bűnözők félreállítása volt, minek következtében a romboló bűnözőket kiiktatták és ennek következtében rend és jólét uralkodott a III. Birodalomban. Most Hamburgban a városi rombolások során a rendőrök olyan parancsot kaptak, hogy nem szabad bántani a bűnözőket, mert ezek „antinácik”, tehát a rendszernek igen kedvesek. Több mint 500 rendőr sérült meg és sokan megtagadták a szolgálatot, mert nem kaptak még önvédelemre sem lehetőséget. Nálunk ehhez hasonló jelenségek az elmúlt években sűrűn előfordultak, hiszen söpredékekből nálunk is bőség van. 2-3-as képen a rendszer által védett bűnözők.

4-5-ös képen a londoni pokoli torony, ami véletlenül az EU-ból való kiválási tárgyalások előtt égett le, állítólag „zárlatos” hűtőszekrénytől. Zárlatos hűtőszekrénytől semmi sem gyullad meg.

6-os képen a két zsidó jól elvolt egymással a Vatikánban. Mindkettőjük a migráncsbűnözők nagy támogatói.

7-es DW képen a német védelmi miniszter katonái között. Azért a Wermacht és a Bundeswehr között óriási különbség van, az előbbi javára. 8-as képen a Fehér Bika és a Vörös Cár.

A 9-es kép egy kínai strand, csak hogy el tudjuk képzelni. A 10-11-es képen a Kedves Vezető, aki sok borsot tör Amerika orra alá, de a Buddha-fejű sem képes a jövőbe látni. A 12-13-as képek a hazai mocsok tobzódását látjuk, mi közterületi szennyezés, állami támogatással.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/nemzetk%C3%B6zi-h%C3%ADrek-k%C3%A9pekben