Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Magukra gyújtották a menekülttábort a migránsok egy görög szigeten

2017. július 11. - Andre Lowoa

Saját szállásaikat gyújtották fel a migránsok egy Leszbosz szigetén tartott tüntetés során. A migránsok amiatt kezdtek tüntetést, mert nem voltak megelégedve az ellátás minőségével.

A menekülttábor felgyújtásáról számos videofelvétel terjedt a közösségi médiában. A felvételeken az látható, hogy a migránsok elszállásolására használt konténerek lángokban állnak, és a tűz gyorsan terjed a menekülttáborban.

Az AMNA görög-macedón hírügynökség szerint a Moria táborban a helyzet “kicsúszott ellenőrzés alól”. A tüntetés úgy kezdődött, hogy a migránsok a tábor előtt gyülekeztek, hogy tiltakozzanak az elszállásolás körülményei miatt abban a körzetben, ahol a Törökországba deportálásra várakozókat helyezték el a görög hatóságok. A tüntetés hamar zavargásba fordult, majd a migránsok elkezdték felgyújtani a sátrakat.

A beszámoló szerint az incidens során összecsapások történtek a rendőrök és a migránsok közt; a migránsok köveket dobáltak, amire a rendőrök könnygázzal kezdték oszlatni a tömeget. Amikor a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a migránsok nem engedték be őket; a kővel megdobált tűzoltók visszavonulásra kényszerültek, emiatt a tábor egy része leégett.

A Moria táborban több mint 14000 migráns él, akik vagy menedékkérelmeik feldolgozására, vagy a Törökországba visszaszállításra várnak. A létesítményben számos zavargás történt az utóbbi hónapok során, és az erőszak mindennapossá vált.

http://www.hidfo.ru/2017/07/magukra-gyujtottak-a-menekulttabort-a-migransok-egy-gorog-szigeten/
süti beállítások módosítása