Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Teljesen átláthatatlan módon működik a migránssegítő szervezet

2017. június 12. - Andre Lowoa

Senki nem tudja, miből működik a Migration Aid nevű csoport, de ez változni fog. A civil szervezet korábban segítő tevékenységgel az illegális bevándorlók bizalmába férkőzött, majd megpróbálta őket kormányellenes tüntetésre mozgósítani.

Országos plakátkampányt indított a Migration Aid nevű szervezet, amely arról próbálja meggyőzni a magyar választópolgárokat, hogy migránsok nélkül nincs Magyarország. A kampányüzenet szerint amiatt kell befogadnunk a migránsokat, mert több száz évvel ezelőtt rengeteg idegen szó bekerült a magyar nyelvbe. Mi se értjük, mi köze van ennek a ma Európába érkező afrikai és arab tömegekhez, mindenesetre az kiderült: senki nem tudja, miből van pénze a szervezetnek egy országos plakátkampány lebonyolítására. Ez a fajta átláthatatlanság veszélyes pont, mert a szervezet láthatóan politikailag aktív, országos kampányokat képes szervezni, és ismeretlen személyazonosságú – utólag nem megtalálható – személyeket szokott mozgósítani kormányellenes tüntetésekre.

A Magyar Idők napilap beszámolója szerint a migránstámogató szervezet korábban azt állította magáról, hogy bejegyzett szervezetként működik, és erre hivatkozva adománygyűjtést is folytatott. Az általuk megnevezett bejegyzett szervezet azonban nem létezik.

Az alapító okiratban valóban szerepel, hogy karitatív tevékenységet kívánnak folytatni, az Egyesült Királyság úgynevezett Charity Registerében viszont ­hiába próbáltunk nyomára akadni a Migration Aid Internationalnek, a keresés ugyanis nem eredményezett találatot.” – írták.

A szervezet 2015-ben saját weboldalán még a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány bankszámlaszámát adta meg, hangsúlyozván, hogy közvetlenül őket nem lehet támogatni, a magánadományok a másik szervezethez kell érkezzenek. Bár tevékenységükből látható, hogy rengeteg pénz folyt be hozzájuk és hatalmas mennyiségű tárgyi támogatást kaptak, a hatóságok számára elég nehéz visszaellenőrizni, honnan kaphatták ezeket a támogatásokat, hiszen az adománygyűjtésbe a 2015-ös nagy migrációs hullám idején egy sor másik szervezetet vontak be.

A lap ráadásul visszahivatkozik arra, hogy a migránspárti szervezet ezekből a pénzekből politikai tevékenységet is folytatott.

A Migration Aid aktivistái 2015 nyarán részt vettek a Keleti pályaudvarnál táborozó migránsok ellátásában, majd ugyanazon év őszén egy kormányellenes tüntetéssel hívták fel magukra a figyelmet.” – írták.

2015. szeptember 1-én a Migration Aid nevű Facebook-csoport vonulásos tüntetést szervezett Budapestre, a Nyugati pályaudvarhoz. A csoport a balliberális politikai erők hívószavait használta a tüntetés megszervezéséhez. Eszerint a kormány “embercsoportokat démonizálva zárt táborokat hoz létre”, a katonaságot pedig “a lakosság érdekére hivatkozva félelemkeltésre használja fel”. Annak okán, hogy a Facebook-csoport korábbi célközönsége – a segítő tevékenység okán – főként a Magyarországra érkező illegális bevándorlók voltak, a meghirdetett tüntetés híre is először hozzájuk jutott el. Mivel a szervezet működése ma is teljesen átláthatatlan, nem lehet tudni, kinek a pénzén akartak illegális bevándorlók bevonásával kormányellenes tüntetést szervezni.

http://www.hidfo.ru/2017/06/teljesen-atlathatatlan-modon-mukodik-a-migranssegito-szervezet/



Kiderült, mennyi pénz folyt át ezen a bevándorláspárti szervezeten

Az illegális bevándorlókat hálózatba szervező Migration Aid gazdálkodása teljesen átláthatatlan volt, de félhivatalos becslések szerint akár 100 millió forint bevétele is lehetett a mozgalomnak, ami nyilvánvalóan politikai tevékenységet folytatott, a migránsok bevonásával kormányellenes tüntetést is szervezett.

Akár 100 millió forint is lehet az összbevétele annak a zavaros hovatartozású és átláthatatlan működésű szervezetnek, ami a Magyarországra érkező illegális bevándorlókat próbálta hálózatba szervezni – derült ki a Magyar Idők beszámolójából. A lap szerint annak ellenére, hogy a Migration Aid szóvivője számtalan alkalommal azt nyilatkozta, készpénzmentesen működnek, a gyakorlatban számos más szervezethez lehetett pénzt utalni, és ezeket az összegeket végül a Migration Aid mozgalmárjai kapták meg.

Mivel a gazdálkodásukról szóló jelentésben mindezeket egyetlen sorban tüntették fel, utóbb már nem állapítható meg, hogy a menekültek támogatásaként elszámolt 12,194 millió forintból mennyi jutott a MigAidnek. […] A társaságnak emellett olyan internetes felületeken is gyűjtöttek, mint az Indiegogo vagy a GoFundMe. Az előbbin 4251 dollár (akkori árfolyamon 1,1-1,2 millió forint), az utóbbin pedig 1300 euró (durván 400 ezer forint) folyt be hozzájuk.” – áll a beszámolóban.

Miközben a Migration Aid már működésének első hónapjaiban több millió forint támogatáshoz jutott a migránsok segítésére, kiderült, hogy 2017-re ez az összeg a 100 millió forintot is elérhette.

„A Migration Aid International Ltd. 2016–2017-es bevételeiről pedig nincsenek adatok. A bejegyzés óta eltelt idő és a folyamatosan zajló adománygyűjtő kampányok alapján viszont aligha túlzás kijelenteni, hogy az összbevétel mára 50-100 millió forint körül lehet.”

Nem meglepő, hogy a migráns-bizniszben utazó szervezethez ekkora összegek folytak be, hiszen akkoriban a nagyobb liberális sajtóorgánumok több migránssegítő szervezetet is címlapon reklámoztak, melyek egymással együttműködve segítették az illegális bevándorlókat. A sajtóban gyakran olyan szervezetet is reklámoztak, ami az illegális bevándorlók átmeneti lakhatását oldotta meg – a bujtatásnak pedig lehetnek költségei.

Az egyik ilyen, illegális bevándorlók átmeneti elhelyezését végző szervezet az úgynevezett „Békefészek”, egy az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetemen végzett fiatal aktivista szervezésében működő csoport volt, amit az Index.hu közvetlen az indulását követően címlapon hirdetett, és a migrációs válság tetőzésekor, 2015. szeptemberében közvetített a Budapestre érkező illegális bevándorlók és az őket elhelyezni szándékozók közt.

Ahogy korábban a Migration Aid szóvivője is hangsúlyozta a készpénzmentes működést, a Békefészek közleményeiben szintén az állt, hogy a migránsok elhelyezését ingyen folytatják.

A Migration Aid egykori szóvivője, Zsohár Zsuzsanna 2015-ben számtalanszor nyilatkozta, hogy jogi személyiség és bankszámla híján készpénzmentesen működnek, a pénzadományok nyomát azonban nem lehetett eltüntetni, s mint összeállításunkból kiderült, az első néhány hónapban húszmillió forintot bőven meghaladó bevétele volt a MigAidnek, amivel soha sem számoltak el tételesen.” – áll a Magyar Idők beszámolójában.

Akkoriban számos, a migrációs válságot kihasználni próbáló profitorientált szervezet kezdett működni Budapesten. A Migration Aid számára azonban nem csak anyagi hasznot hozott a bevándorlókkal való rendszeres kapcsolattartás: a szervezet ezzel az újdonsült tömegbázissal és anyagi erővel elkezdett politikai tevékenységet folytatni: egy alkalommal kormányellenes tüntetést is szervezett, amit a segítő szolgáltatással a Facebook-oldalukra csalogatott illegális bevándorlóknak angol nyelven hirdetett.

2015. szeptember 1-én a Migration Aid nevű Facebook-csoport vonulásos tüntetést szervezett Budapestre, a Nyugati pályaudvarhoz. A csoport a balliberális politikai erők hívószavait használta a tüntetés megszervezéséhez. Eszerint a kormány “embercsoportokat démonizálva zárt táborokat hoz létre”, a katonaságot pedig “a lakosság érdekére hivatkozva félelemkeltésre használja fel”. Később kiderült, hogy a zavaros hovatartozású szervezet százmilliós keretből, külföldi támogatással és ellenzéki sajtótámogatással próbált politikai ellenállást kifejteni a kormány határvédelmi törekvéseivel szemben.

http://www.hidfo.ru/2017/06/kiderult-mennyi-penz-folyt-at-ezen-a-bevandorlasparti-szervezeten/

süti beállítások módosítása