Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Fontos frissítések Adatvédelmi irányelvek módosítása a Twitteren

2017. május 17. - Andre Lowoa
A Twitteren végrehajtott fejlesztéseket tükrözve frissítjük Adatvédelmi irányelveinket. Javasoljuk, hogy olvasd végig a frissített irányelveket; a szolgáltatás 2017. június 18-án és azt követően történő használatával elfogadod ezeket a módosításokat. Néhány fontos frissítés:
 
Átláthatóság és felügyelet: bevezettük az új Testreszabási és adatbeállításokat , valamint bővítettük Twitter-adataidat , hogy átláthatóbb hozzáférést biztosítsunk adataidhoz és hatékonyabb ellenőrzést biztosítunk számodra azok Twitter által történő felhasználása során. Ezen továbbfejlesztett beállítások lépnek a Twitter Követés letiltása böngészőbeállításának helyébe, melynek támogatása megszűnik.
 
Webes adatok: Frissítettük a Twitter-tartalmakat (pl. beágyazott idővonalakat) integráló, más webhelyekről származó adatok tárolási és felhasználási módját a szolgáltatás javítása és a megjelenített tartalmak, beleértve a hirdetéseket is, testreszabása céljából. Nem tároljuk az EU-és EFTA-tagországokban lévő felhasználók webhely-látogatási adatait.
 
Adatmegosztás: módosítottuk a nem személyes jellegű, összevont és eszközszintű adatok megosztásának módját, beleértve az egyes partneri megállapodások keretében megosztottakat is, amelyek lehetővé teszik az adatok nevedhez, e-mail-címedhez és egyéb személyes adataidhoz - a partnernek adott jóváhagyásoddal - történő hozzárendelését. A Testreszabás és adatmegosztási beállítások menüpontban ellenőrizheted, hogy adatait megosztásra kerültek-e a fenti partneri megállapodások keretében.
 
Különböző eszközökön történő testreszabás: elmagyarázzuk, hogyan alkalmazzuk az adatokat a különböző eszközökön történő testreszabáshoz, valamint további ellenőrzési lehetőségeket biztosítunk a testreszabási és adatbeállítások felett azon eszközökön, amelyeken nem jelentkeztél be a Twitterre.
 
Adatvédelmi Pajzs és Digitális Hirdetési Szövetség: Örömmel tájékoztatunk, hogy mostantól részt veszünk a svájci-amerikai Privacy Shield (Adatvédelmi Pajzs)-programban és a Digitális Hirdetési Szövetség online viselkedésalapú hirdetésekre vonatkozó önszabályozó alapelveit fogjuk alkalmazni.
 
Reméljük, hasznosnak találod ezeket a módosításokat, ahogy vállalatunk alapelveihez illeszkedve folyamatosan fejlesztjük a Twitter által nyújtott felhasználói élményt, elkötelezetten biztosítva személyes adataid védelmét. Bármilyen kérdés felmerülése esetén írj nekünk itt. Köszönjük, hogy a Twittert használod!
 
-Twitter

 

süti beállítások módosítása