Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A CEU rektora Brüsszel kezébe adná a magyar oktatásügyet

2017. április 20. - Andre Lowoa

Az EU befolyásolására szólította fel támogatóit a Soros-egyetem rektora

Michael Ignatieff, a Soros-egyetem rektora egy videoüzenetben arra kérte az egyetem támogatóit; próbálják meg befolyásolni az uniós döntéshozókat, hogy az EU nyomást gyakoroljon Magyarországra.

Michael Ignatieff, a CEU rektora videoüzenetben szólította meg az egyetem támogatóit, arra kérve őket, hogy próbálják meg befolyásolni az uniós döntéshozókat. Elmondása szerint három hete támadás érte a Soros-egyetemet, és a magyar kormányt azzal kellene eltántorítani a CEU bezáratásának tervétől, hogy az Európai Unió vezetői próbáljanak nyomást gyakorolni a magyar kormányra.

A Soros György pénzén működő médiabirodalom azonnal széles nyilvánosság elé tárta a Soros-egyetem rektorának videoüzenetét;

a harc a jövő héten Brüsszelben folytatódik, ahol az Európai Bizottság és az Európai Parlament tisztviselői is tárgyalni fognak CEU-ügyről.” – áll a 444.hu beszámolójában.

Nem ez az első eset, hogy a Soros-párti közéleti szereplők külföldi beavatkozást kérnek a magyar kormány politikájának megváltoztatása érdekében. A Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció tevékenységének szintén szerves részét képezi, hogy külföldi beavatkozással akar kezelni fontos belpolitikai kérdéseket.


http://www.hidfo.ru/2017/04/az-eu-befolyasolasara-szolitotta-fel-tamogatoit-a-ceu-rektora/

Magyarország szuverenitásának durva korlátozására készülnek Soros követői. Ezúttal azt próbálják elérni, hogy ne a magyar országgyűlés, hanem Brüsszel hozzon döntéseket a magyarországi felsőoktatással kapcsolatban.

Szerdán az Európai Parlament vitát tart a „magyarországi helyzetről”, egy nappal korábban pedig külön rendezvényt is tartanak a CEU-val kapcsolatban, ahol az egyetem rektora is felszólal – áll a 444.hu beszámolójában.

A fórumon előad majd Michael Ignatieff, a CEU rektora is. A programot az ALDE, vagyis a liberális frakció szervezi, de a házigazdák között más oldalakról is vannak politikusok.” – írták.

A Soros-egyetem rektora láthatóan arra készül, hogy személyesen próbálja meggyőzni az Európai Unió döntéshozóit, hogy beavatkozzanak a magyarországi oktatásügybe. Amennyiben ez a próbálkozás sikerrel jár, az EU felülbírálna egy a magyar országgyűlés által elfogadott törvénymódosítást – ami azt jelentené, hogy a magyarországi felsőoktatás ügye már nem a magyar kormány kezében van, hanem elvennék ezt a jogkört Magyarországtól és Brüsszel kezébe adnák, ezzel durván sértve Magyarország nemzetállami szuverenitását.

Nem ez az első eset, hogy George Soros bandája idegen hatalmak kezébe adná a magyar országgyűlés jogköreit. Korábban a Demokratikus Koalíció is hivatalos állásfoglalásban elismerte, hogy Brüsszel kezébe adná a magyar oktatásügyet. A párt rendszerint külföldi – uniós – beavatkozással próbál megoldást találni minden belpolitikai kérdésben. Később kiderült, hogy a DK egyik alelnöke, Niedermüller Péter „megbízható személyként” van nyilvántartva Soros nemzetközi ügynökhálózatának belső használatra szánt dokumentumaiban.

http://www.hidfo.ru/2017/04/a-ceu-rektora-brusszel-kezebe-adna-a-magyar-oktatasugyet/

süti beállítások módosítása