Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az USA nem ismeri el a dél-oszétiai választások eredményét

2017. április 08. - Andre Lowoa

Az amerikai külügyminisztérium kiadott egy közleményt, mely szerint nem ismerik el a Dél-Oszétiában április 9-én kezdődő választások eredményét.

Az Amerikai Egyesült Államok illegitimnek tartja az Abháziában március 12. és 16.-án tartott választásokat, és a Dél-Oszétiában április 9-én kezdődő választásokat is illegitimnek tartja – áll a külügyminisztérium által kiadott közleményben.

A közlemény szerint az USA továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Abházia és Dél-Oszétia Grúzia területeihez tartozik.

A két régió 2008-ban szakadt el Grúziától egy ötnapos háborút követően. A „vitatott hovatartozású” területeken tartott választásokat az Amerikai Egyesült Államok nem ismeri el, Oroszország azonban Dél-Oszétiát és Abháziát is független országként ismerte el.

http://www.hidfo.ru/2017/04/az-usa-nem-ismeri-el-a-del-oszetiai-valasztasok-eredmenyet/



Az EU sem ismeri el a dél-oszétiai választások eredményét

Az Európai Unió nem ismeri el a dél-oszétiai választások eredményét – áll az Európai Külügyi Szolgálat (EEAS) közleményében.

A közlemény szerint az Európai Unió se az elnökválasztások eredményét nem ismeri el, se annak a referendumnak eredményét, amellyel Dél-Oszétia lakossága az ország nevének megváltoztatásáról döntött. Mindkét szavazást április 9-én tartották.

A két vasárnapi szavazáson Dél-Oszétia megválasztotta államfőnek Anatolij Bibilovot, emellett a lakosság 78%-a támogatta az ország átnevezését. Az ország új neve Alánia lesz, ami így hozzáigazodik az Oroszországi Föderáció tagállamának, Észak-Oszétiának hivatalos nevéhez.

Dél-Oszétia 2008-ban szakadt el Grúziától egy ötnapos háborút követően. Az ország függetlenségét nem ismeri el az Amerikai Egyesült Államok, Oroszország azonban független országként ismeri el Dél-Oszétiát. Az amerikai külügyminisztérium már egy nappal a választások előtt kiadott egy közleményt, amelyben egyértelművé tette, hogy nem fogja elismerni a választási eredményeket. Ezt az állásfoglalást követte az Európai Unió is.

http://www.hidfo.ru/2017/04/az-eu-nem-ismeri-el-a-del-oszetiai-valasztasok-eredmenyet/

süti beállítások módosítása