Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Ezért „távolodik a Nyugattól” Magyarország

2017. április 04. - Andre Lowoa

Az uniós vezető diplomaták azzal fenyegetőznek, hogy kizárják Magyarországot az Európai Unióból, ha a magyar kormány nem hajlandó csökkenteni a fehér lakosság arányát.

Németország, Franciaország és 21 másik tagállam ultimátumot fog adni Magyarországnak és Lengyelországnak; be kell engedniük a kvótarendszeren keresztül kiosztott migránsokat, vagy el kell hagyniuk az Európai Uniót – áll a The Times beszámolójában.

A brit lap szerint a két országnak választania kell, hogy része-e az európai együttműködésnek vagy nem – és amennyiben Magyarország úgy dönt, hogy Európa részei vagyunk, el kell fogadnunk, hogy az EU vezető szervei ide afrikai és közel-keleti migráns-közösségeket akarnak betelepíteni.

A lap név nélkül idéz egy magas rangú diplomatát, aki azt mondta, többé nem megengedett az az opció, hogy „fél lábbal kint vagyunk, fél lábbal pedig bent vagyunk” Európában; ha úgy döntünk, hogy az EU tagjai akarunk maradni, be kell fogadnunk és le kell telepítenünk a kvótarendszer által évente ide kiosztott migránsokat.

A magyar kormány 2014-ben döntött arról, hogy a külgazdaságot „több lábra kell állítani”. Az akkor megkezdett folyamat azonban csak a következő években válik fontossá, amikor Magyarország demográfiai összetétele szempontjából döntő jelentőségű lesz, hogy az ország főként nyugati pénzforrásoktól és az uniós forrásoktól függésben létezik-e, vagy képes alternatív forráshoz jutni – pl. Oroszország -, amikor az EU egyszer úgy dönt, hogy csak akkor kapjuk meg az uniós forrásokat, ha a kormány engedélyezi a színesbőrű migránsok tömeges letelepítését Magyarországon.

http://www.hidfo.ru/2017/04/ezert-tavolodik-a-nyugattol-magyarorszag/



Aktivizálta magát Soros “megbízható szövetségese”

A Soros nemzetközi hálózatában megbízható személyként nyilvántartott politikus szerint be kell engedni a migránsokat Európába, utána pedig Magyarországra kell hozni őket, mert ellenkező esetben nem kapjuk meg az uniós forrásokat.

Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője a Kossuth Rádiónak nyilatkozva nehezményezte, hogy a magyar hatóságok nem engedik be a migránsokat az országba, a menedékkérelmük elbírálását váró ismeretlen személyeket pedig nem engedik szabadon mozogni Magyarország területén és ezáltal a schengeni övezetben. Szerinte a kormány meg kell hátráljon, hiszen a határok megnyitásával még el lehetne kerülni, hogy az Európai Unió megvonja Magyarországtól az egyébként nemzetközi szerződésben garantált fejlesztési forrásokat.

Niedermüller azt mondta, még abban az esetben sem lehetne büntetésnek nevezni a brüsszeli nyomásgyakorlást, ha az EU ténylegesen megvonja a forrásokat Magyarországtól. Ebben az esetben szerinte nem büntetésről van szó, hanem arról, hogy ha egy bizonyos ország kormánya egy bizonyos területen nem hajlandó együttműködni az Európai Unióval, akkor a közösségnek megvan az a lehetősége, hogy más területeken ő ne működjön együtt az adott tagállammal.

Bár a Demokratikus Koalíció a migránsok szétosztását folytató kvótarendszerrel kapcsolatos európai viták során mindvégig azt a hazugságot terjesztette Magyarországon, hogy „nincsenek is kvóták, a menekülteket senki nem akarja elosztani Európában”, Niedermüller a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában már azt mondta; Magyarország el kell fogadja és le kell telepítse a kvótarendszer által rá kiszabott migránsokat, hogy „ezzel szimbolikusan kimutassa hajlandóságát a közös európai menekültügyi politikában”.

Niedermüller szerint egyébként a migránsok nem jelentenek veszélyt a közbiztonságra, emiatt minden menekültet ellenőrizhető módon be kellene fogadni (majd a kvótarendszer alapján szétosztani őket) Európában.

2016 október közepén egy amerikai hackercsoport több mint 2500 fájlt hozott nyilvánosságra a DC Leaks weboldalán, melyek többek közt Soros György nevéhez köthető civil szervezetek levelezéseit, titkos dokumentumait tartalmazzák. A kiszivárogtatott belső használatú iratokból kiderült, hogy Niedermüller Péter úgynevezett „megbízható személyként” van nyilvántartva Soros György nemzetközi ügynökhálózatában.

http://www.hidfo.ru/2017/04/aktivizalta-magat-soros-megbizhato-szovetsegese/

süti beállítások módosítása