Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Gyakran átírt forgatókönyv

2017. március 26. - Andre Lowoa

Emiatt tüntek annyira zavarosnak az utóbbi hetek világpolitikai történései. Amikor egy színdarab forgatókönyvét is az utolsó pillanatban többször átírják, ott is fennáll a veszély, hogy az is zavarossá, nehezen érthetövé és silánnyá válhat. Trump új szerepe például már nem "antikrisztusi hamis megváltó", hanem "politikai öngyilkos merénylö", aki állítólag nem fogja kitölteni a négy évét se, annyi (látszatra!) öngyilkos lépést fog tenni politikailag, melyek viszont, ha áldozatok árán is, de felgyorsított léptekkel fogják elöre vinni a történelem menetét a (putyini) világkormány felé.

 

Pár hete például azért tudtak olyan látványosan elöretörni az "orosz és irán ellenes neokonzervatívok", mert hagyták öket. Az oroszbarát (imidzsü) Flynn tábornok menesztése színjáték volt. A rejtett cél konfliktus csiholása volt az oroszokkal. Aztán Kínával is próbálkoztak, próbálkoznak, bla-bla-bla, már szinte "unalmas" az egész. Per pillanat Trump menesztési forgatókönyvét vázolgatják, hogy aztán az elnöki székbe ülhessen az oroszellenes imidzsü alelnöke Mike Pence, s ö is konfliktust próbáljon csiholni az oroszokkal és/vagy Kínával. A konfliktus kirobbantása után - miután az oroszok és/vagy kínaiak jól megszorongatták az amerikai hadsereget - egy "ellenpuccs" megdönti magát Mike Pencet és a "neokonokat" is, s az USA elnöki székébe Rand Paul ül, aki aztán hozzájárul, hogy az oroszok "megreformálják" az ENSZ-t, magyarán mondva átvegyék a világhatalmat az antikrisztus-jelölt Putyinnal az élen.

Itt viszont van egy (vagy inkább két) bökkenö: a franciák és a britek. Nekik is vétójoguk van az ENSZ-ben, így bármikor megakadályozhatják az orosz hatalomátvételt a világ felett. Hacsaknem ... most április-májusban nem a Putyin-szövetséges Jean-Marie Le Pen nyeri a francia elnökválasztást. A közelgö francia elnökválasztás tétje óriási az orosz-vezetésü NWO létrehozásának szempontjából! A másik akadály pedig a szintén orosz-ellenes Theresa May kabinet, mely egy Le Pen gyözelem esetén valószínüleg szintén meg lesz buktatva, biztosítva, hogy mind az öt ENSZ állandó biztonsági tanácsi tag élén oroszbarát erök álljanak.

 
2017.3.21:
Ingoványos ázsiai terep és a sötét erők

https://mno.hu/kulfold/ingovanyos-azsiai-terep-es-a-sotet-erok-2390848

Veszélyesnek és kiszámíthatatlannak látják vezető elemzők Trump Ázsia-politikáját.
...
Továbbra sem világos, milyen tervei vannak az Egyesült Államok elnökének a konfliktusokkal terhelt Kelet-Ázsiában. Donald Trump külügyminisztere, Rex Tillerson vasárnap fejezte be turnéját a térségben, áttörést azonban a vizit aligha hozott.



2017.3.20:

Nem lesznek idö elötti választások a Downing Street szerint

(There will be no early general election, Downing Street says)

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/early-general-election-may-2017-theresa-may-article-50-brexit-negotiations-labour-polls-a7639246.html

"Theresa May kabinerje cáfolta, hogy május 4-re idö elötti választások lesznek kiírva"

 

Szerintem pedig a nyomás nagy lesz, különösen ha most április közepén a Le Pen lány mint esélyes jelölt végez a francia elnökválasztás elsö fordulójában.

 

Ez van, illetve könnyen ez lehet.

 

Jah, Obama - elkerülendö a letartóztatását - pedig kereket oldott Francia Polinéziába:

 

2016.3.16:

Obama "egy hónapot" fog tölteni Francia Polinéziában

(Barack Obama to spend a month in French Polynesia)

http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-4318950/Barack-Obama-spend-month-French-Polynesia.html

 

Mert ugye nem a titokban Trump-szövetséges Clintonné lett volna letartóztatva, hanem Obamát áldozták volna fel, hogy biztosítsák a "megmentöként" fellépö gonosz NWO-s eröknek a "pozitív imidzset".

 http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=213:2017-03-26-10-26-22&catid=15:egyeb&Itemid=51

süti beállítások módosítása