Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az Európai Bizottság szerint megosztó tényező az Északi Áramlat II

2017. március 13. - Andre Lowoa

 

Margrethe Vestager, az EU versenypolitikáért felelős biztosa hétfőn azt mondta, az Európai Bizottság megosztó tényezőnek tekinti az Északi Áramlat 2 projektet, és továbbra is vizsgálják az ezzel kapcsolatos jogi aggodalmakat.

Az Európai Bizottság úgy gondolja, megosztó tényező a Gazprom orosz energetikai cég Északi Áramlat 2 nevű projektje, az EU országainak „nem közös érdeke” a projekt megvalósulása, és jelenleg is vizsgálják az ezzel kapcsolatos jogi aggodalmakat.

A versenypolitikáért felelős biztos visszautalt Jean-Claude Juncker korábbi kijelentésére, miszerint az Európai Uniónak olyan projektekre van szüksége, melyek „inkább egyesítenek, mint megosztanak”, emellett hangsúlyozta; egyelőre nem egyértelmű, hogy jogilag milyen irányba halad az Északi Áramlat 2 megítélése.

Vestager azt mondta, a projekt szempontjából létezik egy jogi és egy piaci megközelítés, ám a kettő éles ellentétben áll egymással. A biztos főként azt kifogásolta, hogy az Északi Áramlat 2-re az Európai Bizottság szerint nincs szükség, ehelyett csak bizonyos tagállamok akarják keresztülvinni.

Az orosz Gazprom, a francia Engie, az osztrák OMV AG, a holland Shell és a német Uniper ill. Wintershall közös projektje 55 milliárd köbméter orosz gázt szállítana az Európai Unió területére a Balti-tengeren keresztül, Ukrajna megkerülésével.


http://www.hidfo.ru/2017/03/az-europai-bizottsag-szerint-megoszto-tenyezo-az-eszaki-aramlat-ii/

süti beállítások módosítása