Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A hatalomvágy miatt kezdődik az „álhírek kiszűrése”

2017. január 18. - Andre Lowoa

A Facebook egy új szűrőprogramot indít Németországban, melynek deklarált célja, hogy „független újságírók” bevonásával állapítsa meg egyes hírek igazságtartalmát. Szakértők szerint azonban ez nem az álhírek kiszűrését jelenti, hanem pusztán egy eszköz a hatalom megtartására.

A Facebook azt tervezi, hogy „független újságírók” bevonásával fogja megállapítani a közösségi hálón terjedő információkról, hogy azok megfelelnek-e a valóságnak. Németországban februártól a felhasználók is jelenthetik azokat a szövegeket, melyeket álhírnek tartanak.

Egy német ügyvéd, Joachim Steinhöfel szerint azonban jogilag problematikus ez az „álhírek elleni harc”, és az egész program kudarcra van ítélve. Elmondása szerint a cenzúrába bevont „független újságírók” semlegessége és objektivitása megkérdőjelezhető; a Facebook főként olyan személyeket von be „független” ellenőrzésre, akik gyakran kritizálják az Alternatíva Németország pártot. A párt egyre növekvő népszerűségre tesz szert, emiatt az őket kritizáló személyek kezében eszközzé válik az „álhírek elleni harc”; a Facebookkal együttműködő „függetlenek” elsősorban olyan híreket fognak álhírnek bélyegezni, melyeknek az „establishment” ellenében helyezkedő pártok gyors növekedése köszönhető, ezért politikailag érdekeltek az eltávolításában.

„Ami itt zajlik, az nem az álhírek kiszűrése és olyan dolgok jelentése, melyek nem felelnek meg a valóságnak. Ez egy politikai osztály próbálkozása a hatalom visszaszerzésére, a politikai és társadalmi diskurzus feletti ellenőrzés visszaszerzésére azáltal, hogy korlátozzák az alkotmányban rögzített alapjogokat, különösen a sajtó szabadságát és a szólásszabadságot.”

Steinhöfel szerint megfelelőek a jelenlegi törvények is, melyek tiltják a gyűlöletkeltést és közösség elleni uszítást. Emellett azonban nincs szükség olyan újabb korlátozásokra, mint az „álhírek” vagy „gyűlöletbeszéd” kiszűrése, mert ezek már az emberek alkotmányos jogait korlátozzák, és további társadalmi feszültség előidézéséhez vezetnek.

http://www.hidfo.ru/2017/01/a-hatalomvagy-miatt-kezdodik-az-alhirek-kiszurese/

süti beállítások módosítása