Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

BRÜSSZELBEN ÉS BERLIBEN MÁR RETTEGNEK

2017. január 16. - Andre Lowoa

Nem vitás, igen jó hírek jönnek Amerikából, s ezeket a jó híreket kifejezetten Donald Trump hozza nyilvánosságra. Az egész nemzetközi helyzetet át fogja rövid időn belül alakítani, ha nem is gyökeresen, de új helyzetek alakulnak ki, számos fontos térségben.

DONALD TRUMP NEM SZÍVBAJOS

Ahogy a kampányban megismertük Trumpot, azt nyújtja hivatali átvétele előtt négy nappal is. Mielőtt ezekbe a döntő jelentőségű kérdésekbe belefognánk, azt el kell mondani, hogy a hazai gennysajtó, beleértve a sumákoló, kussoló netes jehuda oldalakat is, mélyen elhallgatták az elmúlt időszak aljas támadásait Trump ellen. Egy biztos, hogy a Hillary Clinton - Soros banda és a mögöttük lévő nagy pénzügyi körök nem mondtak le Trump megbuktatásáról, s ahol csak lehet mindenütt keresztbe tesznek neki. Nem részletezzük ezt az ügyet, csak két fontos dolgot ehhez még. Saját pártjában is rengeteg ellensége van, akár a kongresszusban, akár a szenátusban lesznek akik majd ellene szavaznak, s a még Amerikában nagy erővel működő „civil” bűnbandák is mindent megtesznek, már az első hónapokban, hogy Trumpot tovább lejárassák, lefárasszák hamis ügyekkel, stb. Majd kiderül, hogy Trump ezeket a pofonokat hogyan viszonozza. Nem szavakkal, bár az sem lebecsülendő, hanem törvényekkel. A törvényhozásban sajnos eléggé meg van kötve a keze. És az amerikai bűnsajtót se felejtsük el, akik ellene dolgoznak teljes gőzzel.

Most pedig a merésznek, de teljesen jogosnak tűnö fölvetéseiből idézünk párat. Pár hete Kína gúnyosan kioktatta Trumpot, amikor megtudták, hogy a Tajvan-i elnökkel beszélgetett telefonon. Most újabban Trump a kínai kommunisták képébe vágta, hogy „két Kína van”. Képzelhetjük, hogy erre Pekingben a vörösök milyen bosszúkat terveznek majd. Vagyis Trump „kikezdte” Kínát, ami nem semmi a mai időkben. Miközben az oroszokkal a legnagyobb gesztusokat emlegeti. Ügyes politikus. Ez már most látszik, reméljük nem követ el majd baklövéseket.

Igen jó ötlete a nagy cégek megfegyelmezése, hogy vagy Amerikában gyártatnak, vagy ha külföldön gyártatnak, akkor fizessenek 35 %-os vámot Amerikának. Ezt kéne nálunk is csinálni, a bűnöző multikkal és bankokkal. Legújabb belejelentésében kiosztotta Merkel Muttit. Aki csak nyögdécselt, hápogott, de Trump nyomását a németek semmiképpen sem tudják kivédeni, ez biztos. Trump legnagyobb bejelentése az, hogy üdvözölte az angolok kilépését az EU-ból és megpendítette, hogy más országok is követhetik ezt a kilépést. Magyarul, Trump az EU-nak nem jósol nagy jövőt. De Trump legnagyobb dobása, hogy a NATO-t újból elavult szükségtelen szervezetnek nevezte, s ezt amerikai és német lapnak is nyilatkozta. El lehet képzelni, hogy ezek után a NATO központ élősködőit a hidegrázás kerülgette. Mi lesz most velük? Kudarcba fog fulladni az oroszok elleni hisztéria? És vissza kell majd vonni a sok száz amerikai tankot és rakétákat, a lengyelektől és a balti országokból? Meg a cigány románoktól is? Hát igen, ez nagyon jó lenne és úgy tünik a dolgok erre haladnak.

Nem akarunk a dolgok és történések elébe vágni, de az biztos, hogy Trump következetes önmagához és eddig állta a szavát. Még egy nagyon nagy dolog van, amit mindenütt elhallgatnak. Nem volt még egyetlen amerikai elnök sem, akit megválasztása előtt ilyen hatalmas várakozások előzték volna meg. Nem volt még egyetlen amerikai elnök sem, akinek a szavai az esküje letétele előtt ilyen nagy izgalmakat és találgatásokat váltottak volna ki az egész világon. Állítólag egy millió meghívott lesz az eskütételén. Az egész világon közvetítik, nálunk is. Aki nézegette a CNN utóbbi hónap adásait, abból kiderült, hogy ezek a férgek esküdt ellenségei Trumpnak, mindent megtesznek a rágalmazására, lejáratására, s ehhez műbotrányokat találnak ki. De nem kell emiatt aggódni, mert Trump nagyon jól ismeri ezt a férges bandát, közelről is, sok évtizede. Tehát ő fel van készülve minden eshetőségre. Egy nagyon picit hasonlít a helyzete J.F. Kennedy-ére, de reméljük, hogy nem fog olyan módon elfajulni a helyzete, mert azóta Amerika is nagyot változott, másrészt Amerikában is nagyobb a tét, mint a hatvanas években. Minket magyarokat legfőképpen az fog érdekelni, hogy milyen nagykövetet fog ide küldeni?

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/trump-belecsapott-az-eu-ba-%C3%A9s-nato-ba


Valls: az amerikai elnök hadat üzent Európának

Franciaország korábbi miniszterelnöke, Manuel Valls úgy értékelte Donald Trump Európai Unióval és NATO-val kapcsolatos kijelentéseit, hogy az amerikai vezető „hadat üzent Európának”.



Az Egyesült Államok újonnan megválasztott elnöke, Donald Trump a Times magazinnak adott interjúja során elavult szervezetnek nevezte a NATO-t, amiért nem tudta felszámolni a terrorfenyegetést, és a tagállamok nem járulnak hozzá kellő mértékben a szervezet működéséhez. Ugyanezen interjú során Trump azt mondta, a britek jól döntöttek az Európai Unióból való kilépéssel – emellett kritizálta Angela Merkel bevándorláspolitikáját, és kijelentette, hogy a közeljövőben javulásnak indulhatnak az orosz-amerikai kapcsolatok.

Manuel Valls, Franciaország volt miniszterelnöke szerint a Donald Trump által mondottak provokációnak tekinthetőek, és az amerikai vezető egyértelmű hadüzenetet küldött Európának. A politikus a BFMTV hírszolgáltatónak adott interjú során világosan fogalmazott:

„Ez provokáció, ez egy hadüzenet Európának. Az USA választott elnöke Európa feloszlatását javasolja a kereskedelem, migráció és védelem terén.”

Valls nyilatkozata szerint a Trump által mondottakra mindeddig nem volt példa az EU-USA kapcsolatokban. Szerinte az amerikai elnök kijelentésére az a helyes válasz, hogy még inkább központosítani kell az Európai Uniót, különösen a védelem és a kereskedelem terén.

A volt francia miniszterelnök szerint “Trump szövetségre lépett Vlagyimir Putyinnal Európa ellen”, ami “a békeidő végét” jelenti Európa számára.

http://www.hidfo.ru/2017/01/valls-az-amerikai-elnok-hadat-uzent-europanak/

süti beállítások módosítása