Érdekes fejlemény, hogy mindenki a külügyminiszterre kíváncsi a legjobban és azt hagyja utoljára.....

1 alelnök

2 munkaügyi miniszter

3 legfőbb ügyész

 

 

4 védelmi miniszter

5 belügyminiszter

6 építési miniszter

7 oktatási miniszter

8 kereskedelmi miniszter

9 pénzügyminiszter

10 közlekedési miniszter

11 egészségügyi miniszter

REX TILLERSON külügyminiszter

 

JEHUDÁK ACSARKODNAK A HÁTTÉRBEN

Néhány hazai netes oldal kifürkészte, hogy Trump lányának a férje ortodox zsidó, aki résztvett Trump kampányában és állítólag a tanácsadója. Most nem ismertetjük a Kaliforniából (zsidófészek) származó okoskodásokat, de abban az áll, hogy ennek a fiatal ürgének, vagyis Trump lányának a férjének az apja hirhedt bűnöző volt. De a legjob az egész hírben az, hogy állítólag ezt a fiatal ürgét akarja Trump megbízni azzal, hogy a Közel-Keleten csináljon rendet. Ez magyarul annyit jelent, hogy Izraelt békítse ki a palesztínokkal. Ha valóban ezt a feladatot adja neki, akkor ebbe bele fog törni a bicskája, a hírek szerint ortodox zsidónak. Meg kell várni Trump kormányzásának három hónapját, hogy mik fognak történni, de ebben az egész ügyben az lesz a legérdekesebb, hogy Izrael hogyan fog viselkedni? Jellemző Netanyahura, hogy eszeveszetten gratulált és hízelkedett Trumpnak a kampánya végén és nyerése után....Ez nem érdekes, hanem azt kell majd figyelni, hogy Izraelnek lesz-e "pofája" Trumptól pénzeket és fegyvereket kérni? Ez már Obamánál is nagyon akadozott, sőt Obamaki több hónapig szóba sem állt Nyahuval. Persze mindezek a hírek csak külföldről szivárogtak be, itthon kussoltak mindenről. Most, hogy Trump lett az elnök teljesen hallgatnak, várják a dörgést, hogy mi lesz később? Ezért kussolnak nálunk a jehuda szócsövek is.

Egy szó mint száz, izgalmas év elé nézünk. Egy évvel ezelőtt ezt se sejthettük, hogy ilyen amerikai elnök lesz. A képeken a miniszterek beosztásai. Mai hír, hogy állítólag a külügyminiszter a 12-es képen látható, a legnagyobb amerikai olajvállalat, az Exxon vezérigazgatója lesz, aki az oroszokkal és Putyinnal jó viszonyban van. Na ekkora tőrdöfést nehezen tudnak elviselni a jehudák. Igen érdekes lesz az, hogy Trump időnként lakik csak a Fehér Házban vagy tartósan? Van egy olyan érzésünk, hogy lehet hogy beköltözik a családja egy részével, de legtöbb időt saját felhőkarcolójában fogja tölteni. Ugyanis ott jobbak a tárgyalási feltételek. Várjuk meg, hogy mi lesz....Az is érdekes hogy Obama rendelt új elnöki gépet a Boeing cégtől, de Trump alkudja az árát...Jó húzásai vannak.

Az az érdekes, hogy Trump nem akárki. Jól tud tárgyalni, vannak ötletei, kérdés, hogy mennyire lesz kemény, amikor majd kell.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/k%C3%A9sz%C3%BCl%C5%91dik-donald-trump-korm%C3%A1nya