Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A közvéleménykutatók nem hibáztak, a választás lett meghamisítva Trump javára?

2016. november 15. - Andre Lowoa

Trump gyözelme: hibáztak-e a közvélemény-kutatók?

http://www.atv.hu/belfold/20161113-trump-gyozelme-hibaztak-e-a-kozvelemeny-kutatok

Négy államban – Floridában, Észak-Karolinában, Wisconsinban és Pensylvániában – hackolta le az orosz  titkosszolgálat a választási rendszereket háttérhatalmi érdekböl. Az országos szinten beérkezett szavazatok tekintetében Clintonné felülmúlta Trumpot, az elektori körzetek számában viszont nem:

Fordulat: Mégis Hillary Clinton szerezte a több szavazatot

http://www.atv.hu/kulfold/20161109-fordulat-megis-hillary-clinton-szerezte-a-tobb-szavazatot

 

Ha amellett a forgatókönyv mellett döntöttek volna, hogy Clintonnét hozzák ki nyertesként, még csak meghamisítani se kellett volna a választási eredményeket. A nép, az istenadta nép ugyanis valóban Clintonnét választotta meg a rá kiteregetett iszonyatos mennyiségü mocsok ellenére.

A DIA weboldal eképpen tudósít a választási csalásról:

Igen, a választás meg lett hamisítva, de vajon ki “küldte” Trumpot?

(Yes, the election WAS stolen – so who “sent” Trump?)

http://www.veteranstoday.com/2016/11/11/who-sent-trump/

The five percent discrepancy between the exit polls and “results” in the key swing states of North Carolina, Pennsylvania, and Wisconsin are smoking-gun proof.

Az öt százaléknyi eltérés az exit pollok és a “végeredmények” között egyes államokban a fö árulkodó jel a választási eredmények meghamisítása felöl.

http://www.veteranstoday.com/2016/11/10/the-new-911-information-in-israel-rigs-an-election/

Russia wasn’t hacking emails, it was hacking ten million votes, in partnership with Israel, as is all over the now totally controlled news.

Az oroszok valójában nem Clintonné  Wikileaks-en kiszivárogtatott emailjait hekkelték meg, hanem Izraellel együttmüködve választási szavazatok millióit.

Nagy valószínüséggel ez volt a még októberben tartott “föbróba”:

2016. okt. 12:

Az FBI szerint az oroszok hekkelték meg a floridai választási rendszert müködtetö céget

(Feds believe Russians hacked Florida election-systems vendor)

http://edition.cnn.com/2016/10/12/politics/florida-election-hack/

De nem pusztán titkosszolgálati értesülések léteznek a dologról, hanem már akadémiai közegben is suttognak róla. Az alábbi például Mark Millernek, a new yorki egyetem professzorának weboldaláról van:

Az exit pollok azt mutatják, Trump nagy “gyözelme” választási csalásnak köszönhetö

(Exit polls suggest that Trump’s big “victory” was stolen)

http://markcrispinmiller.com/2016/11/exit-polls/

Miller a weboldalán Jonathan Simonnak, egy még 2014-ben megjelent, választási csalások kimutatásának metodológiájával foglalkozó könyv szerzöjének a megállapításaira utal.

Simon 2006 óta foglalkozik a témával, s fejlesztette ki a metodológiáját annak, mikor utalhatnak bizonyos valószínüséggel az exit pollok és a választási eredmények közti különbségek választási csalásra.

Simon 2014-es könyve az amazon.com-on.

Simon megállapításai a saját weboldalán:

http://codered2014.com/possible-election-rigging-seen-exit-polls/

A vörössel megjelölt, több mint 2 százaléknyi különbségek Simon szerint már túl vannak a hibahatáron, s esetükben valószínünek tekinthetö a választási csalás.

Ha megnézzük például Észak-Karolinát (NC), az exit pollok azt mutatták, hogy Clintonné 2.1 százalékkal több szavazatot kapott Trumptól, a választási “eredmény”  szerint viszont Trump kapott 3.8 százalékkal többet Clintonnétól. Az összesített különbség a kettö között 5.9 százalék, ami már jócskán túl van a hibahatáron, s Simon szerint választási csalás tényét valószínüsíti. A jelentösebb eltérések minden esetben a republikánusok javára történtek.

simon_findings


https://pokolraveluk.info/2016/11/15/a-kozvelemenykutatok-nem-hibaztak/

nem_programozhato, november 15, 2016

Így gúnyolódott a bolonddá tett választókon a Trump és BREXIT párti brit napilap, a Daily Express, amikor “Hillary mélységesen fájdalmas veresége” címmel hozott le cinikusan hazug cikket a választások után, holott Hillary feladata az volt, hogy a végén mindenképpen veszítsen, lásd a
Hillary megkapta az önmegsemmisítési parancsot c. írást.

A képen pedig lásd Hillary arckifejezését (majd el röhögi magát), Trump nyakkendöje skarlátvörös, Bill Clintoné lila (bíbor), hozzá egy “asszony” (bíborban), vagyis “öltözött az asszony bíborba és skarlátba” mint a Jelenések 17:4-ben …
hillary_painful_3

nem_programozhato, november 15, 2016

Hillary, Trump és III. Edvárd – avagy a boszorkány feláldozta magát

http://henrymakow.com/2016/11/-hillary-trump-edward.html

“And the Usher sacrifices herself by stepping forward to make way for Vindex.”

És a hírnök feláldozta magát, egyet elöre lépett, hogy utat nyisson Vindexnek (az antikrisztusnak).

süti beállítások módosítása