Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az olasz kormányfő nyíltan megfenyegette Magyarországot

2016. október 26. - Andre Lowoa
matteo-renzi-hidfo-ru

Matteo Renzi olasz miniszterelnök azzal fenyeget, hogy megvétózza az uniós források elosztását, ha Magyarország és a Visegrádi Csoport más országai nem hajlandók részt venni a migránsok betelepítésében.

Az olasz kormányfő már korábban is tett hasonló fenyegetéseket, melyekre Szijjártó Péter külügyminiszter akkor éles választ fogalmazott meg. Szerdán azonban Renzi a RAI 1 televíziónak nyilatkozva azt mondta, csütörtökön nem fogják megszavazni az uniós költségvetési tervet, ha a visegrádi országok nem adnak egyértelmű állásfoglalást arra vonatkozóan, hogy hajlandóak közel-keleti és afrikai migránsok tömegeit letelepíteni.

Az interjú során a miniszterelnököt konkrétan arról kérdezték, Olaszország meg fogja-e vétózni az uniós költségvetési tervet a migráns-helyzet miatt, és erre a kérdésre egyértelmű igennel válaszolt. Emellett azt mondta:

“ha falakat építetek a migránsok ellen, felejtsétek el Olaszország pénzét. Ha a migránsok nem mennek oda (Magyarországra), a pénz se menjen.”

Olaszországban számos civil szervezet és szekta is támogatja a migránsok betelepítését. Tavaly szeptemberben a francia Médias-Presse számolt be arról, hogy szabadkőműves csoportok kiadtak egy közös közleményt, miszerint az uniós hatóságok be kell engedjék az összes migránst, aki be akar jutni az Európai Unióba. A közleményt több olasz szekta vezetője is aláírta.


http://www.hidfo.ru/2016/10/az-olasz-kormanyfo-nyiltan-megfenyegette-magyarorszagot/

süti beállítások módosítása