Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Dániában a rendőrök már nem bírnak a migránsokkal

2016. október 05. - Andre Lowoa
dania-rendorseg-hidfo-ru

Dániában a migránsok olyan sok bűncselekményt követnek el, hogy a rendőrség túlterhelődött, és már nem tudnak kellő gyorsasággal reagálni az újabb bejelentésekre.

Annak ellenére, hogy a skandináv országokban az ősz vége felé csökkenni kezdett a beadott menedékkérelmek száma, a dán rendőrség továbbra is kolosszális erőforrásokat kell megmozgasson a német és svéd határ őrizetére. Az erős határvédelem okozta leterhelés pedig összeadódik azzal, hogy az országban tartózkodó migránsok is egyre több bűncselekményt követnek el.

Tavaly szeptember 7 és idén augusztus 31 közt a dán rendőrség több mint 638 779 munkaórát töltött azzal, hogy megakadályozza a migránsok által elkövetett határsértéseket. Ebbe beleszámít az állandó határőrizet, valamint az elfogott és kiutasított migránsok szállítgatása is, miközben félezer rendőr teljes munkaidőben őrzi a határátlépési pontokat. Ez az ország rendőri állományának mintegy 5 százaléka.

A Politiken dán napilap a fentiek mellett külön hangsúlyozza, hogy a bevándorlás tömegessé válása óta a rendőröknek leginkább a zsinagógák és zsidó kulturális intézetek védelme okoz gondot. A koppenhágai rendőrség a 2015 februári terrortámadást követően vont el rendőröket más feladatkörökből, kifejezetten arra a célra, hogy a zsidó közösségi helyeket tudják védeni naphosszat (2015 februárban egy fiatal zsidó férfit gyilkoltak meg a koppenhágai központi zsinagóga előtt).

Svend Larsen rendőrparancsnok a lapnak nyilatkozva elismerte, hogy a rendőrség fokozott nyomás alatt van, hiszen a migránsok miatt a határt is védeni kell, a zsidó közösségeket is védeni kell, miközben egyre csak szaporodik a bűnelkövetések száma. Elmondása szerint a dán rendőrség tíz százaléka dolgozik ma olyan feladatkörök ellátásán, ami 2014-ben még nem volt szükséges az országban. Miközben ezeket a feladatokat látják el, a “hátországban” egyre inkább leterheltté válnak, tehát egyre inkább nem tudnak gyors reakciót adni a migránsokkal nem kapcsolatos állampolgári bejelentésekre.

Inger Støjberg integrációs miniszter a Politiken magazinnak nyilatkozva kijelentette, hogy a határzár megelőző jellegű intézkedés, és segít a közrend megőrzésében, emiatt továbbra is fenn kell tartani.

A rendőrszakszervezetek azonban arra hívják fel a figyelmet, hogy az erőszakos bűncselekmények száma ugrásszerűen nő, mivel az értékes munkaerőt más feladatokra kellett elvonni. 2016 első negyedévében 27%-kal nőtt az erőszakos bűncselekmények száma, 12%-kal pedig a rablások száma.

Tom Steffensen, észak-Sjælland rendőrszakszervezetének tagja pedig arról számolt be a lapnak, hogy a rendőrök körében állandó feszültséget okoz, hogy nem korábbi munkaköreiket töltik be, ehelyett őrző-védő feladatokat látnak el, és vagy a határ mellett kell ácsorogniuk, vagy zsinagógák mellett. Sokan megaláztatásként élik meg ezt a helyzetet, hiszen nem az lenne a feladatuk, hogy biztonsági őrként, preventív jelleggel várakozzanak a zsinagógák előtt naphosszat.



http://www.hidfo.ru/2016/10/daniaban-a-rendorok-mar-nem-birnak-a-migransokkal/

süti beállítások módosítása