Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hackertámadástól tartanak az amerikai elnökválasztások idején

2016. szeptember 29. - Andre Lowoa

Az Amerikai Egyesült Államok tizenkilenc tagállama kérte a szövetségi kormány segítségét ahhoz, hogy a novemberi elnökválasztás idején megvédjék számítógépes rendszereiket az esetleges hackertámadásoktól.

Jeh Johnson belbiztonsági miniszter kedden a kongresszus előtt felszólalva azt mondta, tizennyolc tagállam tart attól, hogy hackerek megpróbálhatják manipulálni a választások kimenetelét, és emiatt szövetségi segítséget kértek. Egy nappal később egy a The Atlantic által szponzorált konferencián már tizenkilenc tagállamról beszélt, és azt mondta, a fokozódó aggodalmak közepette a szövetségi kormány jelenleg végzi az előkészületeket a kért segítség biztosításához.

A miniszter kijelentése szerint ismeretlen hackerek már több alkalommal behatoltak a választások során használt rendszerekbe, és hozzáfértek a választók személyes adataihoz. Johnson ugyanakkor egyértelművé tette, hogy az Egyesült Államok nem állapította meg, kik voltak felelősek ezekért a támadásokért. Az újságíróknak azon kérdését, miszerint mit gondol az Oroszországot a választások befolyásolásával vádoló sajtóhírekről, nem volt hajlandó kommentálni.


http://www.hidfo.ru/2016/09/hackertamadastol-tartanak-az-amerikai-elnokvalasztasok-idejen/

süti beállítások módosítása