Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Jobboldali tüntetőkre támadtak a migránsok Németországban

2016. szeptember 15. - Andre Lowoa

Migránsok csoportja támadt rá mintegy száz tüntetőre a kelet-németországi Bautzenben; a rendőrségi beszámoló szerint a migránsok kezdték a konfliktust, majd az őket védeni próbáló rendőrökre is rátámadtak.

Az oda telepített migránsok és a helyiek összecsapásával végződött szerda este egy Bautzenben tartott tüntetés, ahol helyi jobboldali csoportok tüntettek a migránsok betelepítése ellen. A környéken tartózkodó rohamrendőrök a migránsok megsegítésére siettek, próbálták szétválasztani a két csoportot. A rendőrségi beszámoló szerint azonban a “menedékkérők” (a német sajtó így hivatkozik rájuk) kezdték a konfliktust; rátámadtak a bevándorlás leállítását követelő tüntetőkre, majd a tüntetőktől őket védeni próbáló rendőrökre is rátámadtak, botokkal, üvegekkel dobálták meg őket.

A rendőrségi beszámoló szerint mindkét oldalon paprikasprayt alkalmaztak, így sikerült leállítani az utcai harcokat és szétválasztani a két csoportot. Az összecsapás azzal végződött, hogy a migránsok visszavonultak a kormány által nekik adományozott otthonaikba, ahová a tüntetők végig követték őket. A beszámoló szerint a rendőrök később őrt álltak az őket megdobáló migránsok otthonánál, arra az esetre, ha később támadás áldozatává válnának.

Az utcai összecsapás után egy marokkói bevándorlót kellett kórházba vinni, akit a tüntetők által hajított féltégla talált fejbe. A rendőri beszámoló szerint egy helyi lakos is megsérült, akit a migránsok bántalmaztak.

Bautzenben azóta rendszeresen történnek utcai összecsapások, mióta a kormány lehetővé tette a migránsok letelepedését, és lakást ad nekik, emellett a megélhetésükről is segéllyel gondoskodik. Februárban egy hotelt gyújtottak fel a helyiek, amiről az a hír járta, hogy a kormány ott fogja elhelyezni a migránsokat. Az akkor készült felvételeken a helyiek vidámnak tűntek, gyakorlatilag utcai népünnepélyként zajlott a menekültközponttá alakítandó hotel leégetése.

http://www.hidfo.ru/2016/09/jobboldali-tuntetokre-tamadtak-a-migransok-nemetorszagban/
süti beállítások módosítása