Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Medvegyev: a bevándorlás következményeként történtek terrortámadások

2016. szeptember 10. - Andre Lowoa

Az Európai Unióban történt terrortámadások a helytelen bevándorláspolitika következményei, és rendkívüli intézkedések szükségesek ahhoz, hogy az EU megőrizze egységét – mondta Dmitrij Medvegyev, orosz miniszterelnök.

Medvegyev szombaton egy orosz TV-csatornának adott interjúja során kijelentette, hogy Oroszország érdekelt az Európai Unió egységének megőrzésében, ám Brüsszel bevándorláspolitikájára Moszkvában negatív példaként tekintenek, hiszen az EU felelőtlen migrációs politikájának és a migránsok ellenőrizetlen beengedésének egyenes következményeként történtek Európában terrortámadások.

“Az a probléma, hogy az Európai Unió felelőtlen hozzáállást tanúsít a bevándorláspolitika terén. Ennek eredményeként milliók érkeztek Európába, akik egy teljesen más kultúra képviselői; köztük extrémisták és terroristák is. Megváltoztatták a feltételeket Európában: Európa veszélyes hellyé vált.”

A miniszterelnök szerint az Európai Unióban történt sokkoló események intő példaként kell szolgáljanak egész Európa és Oroszország számára is, Brüsszel pedig rendkívüli intézkedéseket kell hozzon, hogy garantálni tudja az európai állampolgárok biztonságát és az Európai Unió egységét. Medvegyev azt mondta, Moszkva előtt az EU bevándorláspolitikája negatív példaként áll, melyből levonható a tanulság, hogy nem szabad elhamarkodott döntéseket hozni a bevándorláspolitikában – de egyúttal arra is felhívja a figyelmet, hogy a biztonságot és stabilitást alapértéknek kell tekinteni.



http://www.hidfo.ru/2016/09/medvegyev-a-bevandorlas-kovetkezmenyekent-tortentek-terrortamadasok/

süti beállítások módosítása