Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Németország: választási vereség a migránsok beengedése miatt

2016. szeptember 05. - Andre Lowoa
Angela Merkel hidfo.ru

Angela Merkel német kancellár Kereszténydemokrata Uniója, ami néhány év alatt több millió migránst telepített le Németországban, elveszítette a tartományi választást Mecklenburg-Elő Pomerániában.

A vasárnapi szavazást követően az exit-pollok Merkel pártjának vereségét mutatták, de a végső eredményt csak négy nap múlva, csütörtökön hozzák nyilvánosságra. A tegnapi választáson mintegy 1,33 millió szavazó vett részt, akiknek 30,2%-a megszavazta a szociáldemokratákat – de ez is több mint öt százalékkal kevesebb, mint amennyi szavazatot 2011-ben kaptak. Az ARD hírügynökség által közölt eredmények szerint az Alternatíva Németországnak párt, ami a bevándorlás leállításával kampányolt, a szavazatok 21,9%-át kapta, amivel megelőzte Angela Merkel pártját: a Kereszténydemokrata Unió mindössze 19%-ot szerzett.

Az előzetes eredmények alapján a szociáldemokraták 26, az AfD 18, a CDU pedig 16 mandátumhoz jutott, a Die Linke pedig a szavazatok 12,9%-ával 11 mandátumot szerzett meg.

Napokkal a választás előtt az Insa közvélemény-kutató intézet nyilvánosságra hozta egy felmérés eredményeit, ami már Merkel pártjának bukását, és az AfD előretörését mutatta. Angela Merkel korábban az ARD német televíziónak nyilatkozva nem válaszolt arra a kérdésre, hogy 2017-ben újra indulni fog-e a választásokon. Egy augusztus végén nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatásból az is kiderült, hogy a német választók több mint 50%-a nem támogatja, hogy Merkel újra induljon a kancellári posztért.


http://www.hidfo.ru/2016/09/nemetorszag-valasztasi-vereseg-a-migransok-beengedese-miatt/



Felszólították Merkelt, hogy keményen lépjen fel a migránsok ellen

Németország migránsok hidfo.ru

Sokként érte a német Kereszténydemokrata Uniót a mecklenburg-elő-pomerániai választás eredménye, amiből láthatóvá vált, hogy Angela Merkel bevándorláspolitikájával a párt egésze megbukik. Felszólították a kancellárt, hogy határozottan lépjen fel a migránsokkal szemben.

Merkel pártja, a CDU harmadik helyen végzett a hétvégi tartományi választáson, ahol mindössze a választók 19%-a adta támogatását Merkel eddigi politikájához, az Alternatíva Németországnak párt pedig szinte a semmiből előtűnve második helyezett lett, a szavazatok 20,8%-ával. Bár a szociáldemokraták győzelme lehetővé teszi a kormánykoalíció megtartását, a tartományi választás eredménye mutatja, hogy az emberek Merkel személye miatt elfordultak a Kereszténydemokrata Uniótól, ehelyett újonnan szerveződő nacionalista pártokra szavaznak.

Merkel pártjának látványos vereségét követően azonnal felszólaltak a párt belső kritikusai, és arra kérték a kancellárt, hogy vessen véget a migránsok beengedésének. A CDU testvérpártjának, a bajorországi CSU-nak elnökhelyettese, Andreas Scheuer a Berliner Tagesspiegelnek nyilatkozva azt mondta, pártja határozott állásfoglalást képvisel a bevándorlással kapcsolatban; felső korlátot kell szabni az évente befogadott migránsok létszámára vonatkozóan, emellett csak azt szabad befogadni átmenetileg, aki közvetlen a háborús zónából érkezik. A Németországban letelepedőknek pedig szigorú integrációs feltételeket kell megszabni, amit ha nem tudnak – vagy nem akarnak – teljesíteni, kiutasítás kell várjon rájuk.

http://www.hidfo.ru/2016/09/felszolitottak-merkelt-hogy-kemenyen-lepjen-fel-a-migransok-ellen/

süti beállítások módosítása