Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A német vezetők megelégelték, hogy Erdogan migránsokkal zsarolja őket

2016. szeptember 03. - Andre Lowoa

Egyre több érdekellentét jut felszínre a NATO tagállamok közt; szakértők szerint Németország és Törökország közt tovább fokozódik a feszültség, és lehetetlen enyhíteni a két ország közti ellentétet, ameddig Európa nem tudja megállítani a tömeges bevándorlást.

“Angela Merkel német kancellár és környezete megelégelte, hogy a török államfő, Recep Tayyip Erdogan a migrációs egyezmény visszamondásával zsarolja Németországot” – áll a Lenta.ru beszámolójában. A németországi vezetők a török terrorellenes törvények módosítását követelik, és ma már ők sem adnák feltétel nélkül a vízummentességet Törökországnak; a törvénymódosítások meg kell történjenek, mielőtt a törökök mentesülhetnek a vízumkötelezettség alól.

Ugyanakkor, nem ez az egyetlen ellentmondás a két ország közt, az utóbbi hónapok során több téren is feszültebbé vált a viszony: egy Erdogant gúnyoló német komikus esete Törökországban közfelháborodást váltott ki, majd az örmény genocídium elismerése miatt fokozódott a két ország közti diplomáciai feszültség. Miután a német parlament elfogadta az ezzel kapcsolatos határozatot, Törökország megtiltotta, hogy a német politikusok ellátogassanak az Incirlik légibázisra, ahol többek között német katonák is állomásoznak. A lap szerint Erdogant a nyugati sajtó is gyakran gúnyolja szultánnak, hiszen az utóbbi évek során kemény kézzel leszámolt a ellenzékkel, és egy autoriter vezetővé vált, aki iszlamizálja az országot.

‘Ennek köszönhetően a német politikusok is mindinkább nyíltan beszélnek és egyenesen fogalmaznak a török vezetővel kapcsolatban’ – írták. Legutóbb Günther Oettinger uniós biztos jelentette ki egyértelműen, hogy Törökország nem csatlakozhat az Európai Unióhoz, amíg Erdogan hatalmon van.

A két ország közt további bonyodalmakhoz vezetett, hogy a német kormány nem  török vezetők által várt reakciókat adta a július közepén meghiúsított puccsot követően, ehelyett a német közélet azzal kezdett foglalkozni, hogy a Németországban élő török kisebbség biztonsági kockázattá válhat, hiszen Törökország belügyeivel kapcsolatban több ezer török vonult utcára német nagyvárosok utcáin – akikhez Erdogan később videoüzenetben akart szólni. A török államfő a német hatóságok azon döntésén is felháborodott, hogy nem engedélyezték a németországi török tüntetőkhöz közvetlen beszéd intézését.

A lapnak nyilatkozó szakértőknek emellett meggyőződése, hogy a Németország és Törökország közti feszültség nem enyhíthető, ameddig az Európába irányuló tömeges bevándorlás is bonyolítja a helyzetet.


http://www.hidfo.ru/2016/09/a-nemet-vezetok-megelegeltek-hogy-erdogan-migransokkal-zsarolja-oket/

süti beállítások módosítása