Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szeptembertől lehet jelentkezni az új határvadász századokba

2016. augusztus 24. - Andre Lowoa
határvadász hidfo.ru

A következő hónapokban megkezdődik a Készenléti Rendőrség állományának bővítése. Háromezer állás van betöltetlenül; a jövőben a migrációs nyomás csak fokozódni fog, szeptember 1-től lehet jelentkezni a magyar-szerb határ fegyveres őrizetére.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2016. augusztus 24-én sajtótájékoztatót tartott a Készenléti Rendőrség Nagytanácstermében, ahol kifejtette, hogy Magyarország déli határai mentén további háromezer határvadászra van szükség, így a Készenléti Rendőrség szeptember 1-től toborzást kezd Határvadász Bevetési Osztályainak állományába.

“A tavalyi évben 1,5 millió illegális bevándorló érkezett Európába, az idei évben pedig már közel háromszázezer. Afrika felől naponta ezrek érkeznek Európa partjaihoz. Líbiából közel egymillió bevándorló kíván útnak indulni, Törökországban hárommillió bevándorló várakozik.”

A rendőrfőkapitány kifejtette, hogy Magyarországnak fokozódó migrációs nyomással kell számolnia, és nem csak az országhatárokat, hanem egyben Európa határait is itt kell megvédeni. “Az Európai Unió tagállamainak fő feladata a külső schengeni határok megbízható őrizete, a zöldhatáron a szabályozatlan módú átlépés meggátolása.” – mondta.

A tájékoztató szerint a kormány augusztus 10-én döntött arról, hogy a rendőrség határvadász egységeinek létszámát háromezer fővel növeli, tekintettel arra, hogy Magyarország a jövőben a migrációs nyomás fokozódásával kell számoljon.

A tájékoztató szerint az illegális bevándorlás következtében a “közbiztonsági deficit” jelentkezhet, azaz számolni kell a közrend megbomlásával, ha nem valósul meg a déli országhatárok teljes őrizete. Emiatt van szükség a határvadászokra, akiknek lehetősége van arra, hogy még az országba érkezés előtt elfogják a potenciális bűnözőket.

Határvadásznak bárki jelentkezhet, aki betöltötte 18. életévét, és a pályázati felhívásban megfogalmazott követelményeknek megfelel. A jelentkezők a felvételt követően kéthónapos alapképzésen esnek át, mely modul záróvizsgával fejeződik be. Ekkor a jelentkezők munkavállalói jogviszonyban lesznek, és bruttó 150 ezer forintos bérért állhatnak szolgálatba. A modulzáróvizsgát követően hivatásos állományba kerülnek 12 hónapos próbaidőre, kinevezésre kerülnek rendőr őrmesternek, és tovább fognak tanulni négyhónapos modul keretében, ahol őr-járőr rész-szakképesítést fognak szerezni.

Megfelelő jelentkezői létszám esetén folyamatosan indulnak a moduláris képzések – egy újonnan jelentkező személy összesen hat hónapos moduláris képzést követően kezdheti meg tevékenységét járőrtársként. A tájékoztató szerint “az állomány a készenléti rendőrségnél rendben lévő kialakított ruházattal, fegyverzettel, rendészettechnikai eszközökkel, híradó- és informatikai eszközökkel lesz ellátva és felszerelve.”

http://www.hidfo.ru/2016/08/szeptembertol-lehet-jelentkezni-az-uj-hatarvadasz-szazadokba/

süti beállítások módosítása