Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hanyatlásnak indult a turizmus Franciaországban

2016. augusztus 11. - Andre Lowoa

Franciaország – különösen Párizs – turizmusa hanyatlásnak indult a néhány havonta rendszerint bekövetkező terrortámadások következményeként. A turisztikai miniszter szerint  világ legkülönbözőbb országaiból elmaradtak a látogatók idén, éles visszaesés figyelhető meg a tavalyi adatokhoz képest.

Matthias Fekl turisztikai miniszter a Le Journal du Dimanche újságnak adott interjú során arról beszélt, hogy idén az Egyesült Államokból, Ázsiából, és a Közel-Keletről is mélyen a várakozások alatt alakult a turisták száma. A legnagyobb visszaesés azonban a japán, orosz, olasz és kínai turisták kapcsán volt tapasztalható, esetükben 20-35%-kal csökkent az idén Franciaországban nyaralni vágyók száma.

Az International Business Times szintén beszámol a francia turisztika hanyatlásáról. Az adatok szerint 2015 novemberében kezdődött a visszaesés, amikor a 130 halálos áldozatot követelő terrortámadás történt Párizsban. Nizzában később 85 ember veszítette életét egy újabb terrortámadásban, ami láthatóan meggyőzte a külföldi turistákat arról, hogy ne Franciaországot válasszák üdülési célpontként.

Párizs regionális turisztikai hivatala szerint a külföldi turisták száma 2016 januárja és májusa közt minden hónapban több mint 10%-kal kevesebb volt az előző év azonos időszakához képest. A hotelfoglalások száma júniusban 12%-kal csökkent a tavalyihoz képest, júliusban pedig a repülőgéppel érkező külföldi turisták száma is 10%-kal visszaesett.

A párizsi turisztikai hivatal egy tisztviselője a Timesnak nyilatkozva azt mondta, a visszaesés főként az ázsiai országokból érkezők esetében figyelhető meg, akik számára saját országaikban ismeretlen az a terrorfenyegetettség és számos más kockázat – értve ezalatt a közrend hiányát -, amivel ma Franciaországban számolniuk kell. A lap szerint emellett az is egyértelműen kimutatható, hogy nem csak a turisták száma csökken, de akik mégis franciaországi üdülés mellett döntenek, azok is kevesebb napot töltenek az országban, mint tavaly és az azt megelőző években.


http://www.hidfo.ru/2016/08/hanyatlasnak-indult-a-turizmus-franciaorszagban/

süti beállítások módosítása