Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Francia nagykövet: fordulópont jöhet a szankcióháborúban

2016. július 29. - Andre Lowoa

Gerard Araud, Franciaország amerikai nagykövete szerint az Európai Unió olyan mértékű veszteségeket szenvedett az Oroszország elleni szankcióháborúban, ami rákényszerítheti arra, hogy minden “kényszerítő intézkedést” visszavonjon.

Araud az Atlanti Tanács washingtoni rendezvényén felszólalva kifejtette, hogy elsősorban az Európai Unió tagállamai szenvednek el veszteségeket a szankciók miatt, melyeket eredetileg Oroszország elleni “kényszerítő intézkedésként” hoztak – így nemsokára eljöhet az az idő, amikor számos tagállam bejelenti, hogy többé nem fenntarthatóak a szankciók: Oroszországra kényszerítő hatást nem gyakoroltak, az uniós tagállamoknak viszont veszteségeket okoz, emiatt nem ésszerű a fenntartásuk.

A nagykövet szerint a szankciók különösen a francia gazdaság számára voltak fájdalmasak; több iparágban válság bontakozott ki a kereskedelmi korlátozások miatt. Araud ugyanakkor ara is rámutatott, hogy az Egyesült Államokat közel sem sújtja olyan mértékben a szankcióháború, mint Franciaországot.

Osztrák sajtó: az amerikaiak átverték Európát a Moszkva elleni szankciókkal

Az Európai Unió júliusban hat hónappal hosszabbította meg a szankciókat. Decemberben újabb vita veszi kezdetét a hosszabbításról, de Araud szerint az európai gazdaság számára nem megengedhető a gazdasági háború fenntartása, ehelyett az Európai Unió a szankciók fokozatos kivezetését fogja fontolóra venni.


http://www.hidfo.ru/2016/07/francia-nagykovet-fordulopont-johet-a-szankciohaboruban/

süti beállítások módosítása