Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Tizenöt éves terroristát fogtak a német hatóságok

2016. július 28. - Andre Lowoa

A német rendőrség Ludwigsburgban őrizetbe vett egy 15 éves diákot, aki a müncheni terrortámadás elkövetőjének ismerőse volt, és maga is hasonló akcióra készült.

Szerdán a Stuttgarter Nachrichten német lap arról számolt be, hogy a rendőrség információkat kapott egy “gyanúsan viselkedő gyerekről”, aki a müncheni gyilkosságok elkövetőjével kapcsolatban állt. A beszámoló szerint az őrizetbe vett diák olyan fotókat tett közzé a Facebook-on, ami alapján ismerősei attól tartottak, hogy maga is hasonló gyilkosságok elkövetésére készülhet.

A bejelentést követően a rendőrök átkutatták a 15 éves muszlim fiú otthonát, ahol robbanóanyagokat, késeket, lőszereket, és saját iskolájának menekülési útvonal tervét találták meg.

Pénteken egy 18 éves német-iráni kettős állampolgár kilenc embert gyilkolt meg nyilvános helyen, mielőtt magával is végzett.

http://www.hidfo.ru/2016/07/tizenot-eves-terroristat-fogtak-a-nemet-hatosagok/

süti beállítások módosítása