Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hosszú távon Ukrajnában maradnak az amerikai katonák

2016. július 27. - Andre Lowoa

Deborah Lee James, az amerikai kormány légierőért felelős minisztere kedden kijelentette: az Egyesült Államok készen áll arra, hogy kiegészítő képzést biztosítson az ukrán fegyveres erőknek.

James a Defense One fórumon felszólalva azt mondta, ukrán tisztviselők kérték az amerikai segítséget, és “reményüket fejezték ki” arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok továbbra is támogatja őket. 2014 óta az USA több mint 600 millió dollár értékben biztosított “nem-halálos” fegyvereket Ukrajna számára, miközben amerikai szenátorok egy csoportja nyomást gyakorol a Fehér Házra, hogy háborús fegyverekkel is lássák el Ukrajnát.

James azt mondta, megbeszélést folytatott ez ügyben a helyettes ukrán védelmi miniszterrel, és megállapodtak arról, hogy további, más típusú kiképzéseket is elérhetővé tesznek az ukrán fegyveres erőknek, többek közt a légierő számára.

Július közepén James látogatást tett nyolc kelet-európai országban, köztük – Ukrajnában -, valamint Bulgáriában, Lettországban, Litvániában és Észtországban is tárgyalásokat folytatott az együttműködési programok kiterjesztéséről – ezen országok mindegyikében jelen van az amerikai légierő.

Az Egyesült Államok a kijevi puccs óta hivatalosan is katonákat állomásoztat Ukrajnában, többek közt részt vesznek az ukrán fegyveres erők kiképzésében. A puccs során hatalomra jutott atlantista kormány emellett egy új törvénnyel lehetővé tette, hogy amerikai állampolgárok is szolgáljanak az ukrán hadseregben.

Az ukrán válság rendezését garantáló minszki egyezmény előírja, hogy minden külföldi fegyveres el kell hagyja Ukrajna területét. Washington és szövetségesei rendszerint Oroszországot vádolják a minszki egyezmény sértésével, miközben az Egyesült Államok 2014 óta hivatalos formában is fegyveres erőt állomásoztat Ukrajnában.

http://www.hidfo.ru/2016/07/hosszu-tavon-ukrajnaban-maradnak-az-amerikai-katonak/

süti beállítások módosítása