Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Háborús fegyverarzenált találtak egy mecset mellett Németországban

2016. július 15. - Andre Lowoa

Radikális iszlám szervezetek egy fegyverraktárát fedezték fel a német hatóságok Észak-Rajna-Vesztfáliában. A CDU egy politikusának beszámolója szerint egy egész háborús fegyverarzenált foglaltak le egy mecset melletti zöldséges hűtőszobájában.

Ismail Tipi, a Kereszténydemokrata Unió tartományi szóvivője egy néhány héttel ezelőtti sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy a SEK (Spezialeinsatzkommando – rendőri különleges alakulatok) szigorúan titkos akciója során Észak-Rajna-Vesztfáliában radikális iszlamista csoportok egy fegyverraktárát számolta fel. A hír ismét nem haladta meg a fővonalú média ingerküszöbét, pedig egy német politikus gyakorlatilag arra figyelmeztette Európát, hogy nemsokára véres polgárháború törhet ki az Európai Unióban, és a radikális iszlamista csoportoknak elegendő fegyver áll rendelkezésre egy európai háború megvívásához.

A SEK által megrohamozott fegyverraktár egy mecset melletti zöldséges hűtőszobája volt, ahonnan egy egész háborús arzenált foglaltak le, köztük kézi nehézfegyvereket.

Tipi június végi sajtótájékoztatóján azt mondta, az ehhez hasonló fegyverraktárak létezése azt mutatja, hogy a fundamentalista iszlám szervezetek titkos fegyverkezést folytatnak, ami tömeges erőszakhoz vezethet Németországban. Az extrémizmus-szakértő szerint más városokban is lehetnek ehhez hasonló fegyverraktárak; gyakorlatilag egy teljes háború megvívásához elegendő fegyverkészlet lehet elrejtve Németországban, és csak idő kérdése, hogy ez mikor kerül bevetésre. Az alkotmányvédelmi hivatal több mint 300 személyt azonosított be csak Hamburg városában, akik nyíltan támogatják a fegyveres dzsihádot.

Tipi ugyanakkor azt is kijelentette: felmerül annak lehetősége, hogy az országban jelen lévő szalafista alvóügynökök és más terrorista csoportok támogatást kaphatnak olyan idegen országok titkosszolgálataitól, melyek érdekellentétbe kerülnek a német külpolitikával.

Az extrémizmus-szakértő arra figyelmeztet, hogy

a politikusok vissza kell térjenek az egyenes beszédhez

mert ha egy fegyveres dzsihád tényelegesen megkezdődik, az nem csak Németországot fogja érinteni, hanem Európa egészét. Nem tudni, hogy ezek a fegyverek mikor kerültek ezekbe a titkos raktárakba, és a schengeni övezet működése óta a terrorszervezetek szabadon szervezhetik a háborús logisztikát az Európai Unió területén. Azaz, bármely olyan országban lehetnek titkos fegyverraktárak, ami tagja az Európai Uniónak.

Tipi a sajtótájékoztató során arra hívta fel a figyelmet, hogy Németországban jelenleg is folyamatban van azon fiatal szalafisták visszatérése, akik korábban több évi harctéri tapasztalatot szereztek valamelyik észak-afrikai vagy közel-keleti háborús zónában.

“Tisztában kell lennünk ezzel a fenyegetéssel, és gyorsan kell cselekednünk.”

Az extémizmus-szakértő arra hívta fel a figyelmet, hogy az utóbbi évtizedek politikai korrektségének ideje lejárt, a politikusok egyenes beszédet kell használjanak, nem szabad többé a problémák elkendőzésére, a dolgok nem nevén nevezésére törekedni. “Értesíteni kell a lakosságot a lehetséges veszélyekről, és teljes éberségre kell felszólítanunk az embereket. Emellett arra kell kérni őket, hogy jelentsenek a rendőrségnek bármilyen gyanús tevékenységet. A legnagyobb gond az, hogy a szalafizmus egyre nagyobbá és nagyobbá nő, ha nem nevezzük nevén a problémát, és nem adunk határozott választ.”

Tipi – saját bevallása szerint – a sajtótájékoztatót követően máris számos halálos fenyegetést kapott.


http://www.hidfo.ru/2016/07/haborus-fegyverarzenalt-talaltak-egy-mecset-mellett-nemetorszagban/

süti beállítások módosítása