Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A kicsi és szegény országok fegyvere lesz az atombomba

2016. július 15. - Andre Lowoa

Philip Breedlove, a NATO európai erőinek volt amerikai főparancsnoka szerint a jövőben fokozódni fog az atomfegyverek szerepe, és újra nemzetközi versengés indulhat a nukleáris fegyverkezés terén.

Breedlove az amerikai külügyminisztérium nonproliferációs fórumán tartott beszédében azt mondta, a tényleges nukleáris leszerelésre tett nemzetközi erőfeszítések eddig sikertelennek tekinthetőek, és amennyiben rövid távon nem találnak hatékony eszközöket e célok megvalósítására, a nukleáris fegyverkezés mértéke a következő 5-10 évben gyorsulni fog.

Breedlove szerint a jövőben az atomfegyverek a “szegények, gyengék és radikálisok” eszközévé válnak. Ez alatt azt kell érteni, hogy a nagyhatalmak fokozatosan új típusú, de az atomfegyveréhez hasonló elrettentő erejű fegyverek felhalmozására váltanak, miközben az atombomba mindinkább a kicsi és szegény országok eszközévé válik, melyeknek elrettentő erőre van szüksége idegen hatalmak katonai nyomásával szemben.

Breedlove arra figyelmeztet, hogy a nukleáris leszerelésre irányuló nemzetközi erőfeszítések önmagukban is atomfegyver gyártására ösztönözhetnek bizonyos országokat, melyek a nonproliferációs törekvésekre a nagyhatalmi erőegyensúly fenntartását garantáló paktumként tekintenek.

http://www.hidfo.ru/2016/07/a-kicsi-es-szegeny-orszagok-fegyvere-lesz-az-atombomba/

süti beállítások módosítása