Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Ausztria betiltaná a migránsok munkavállalását

2016. július 14. - Andre Lowoa

A szárnyas kapu megépítésétől is igen nagy utat tett meg Ausztria bevándorláspolitikája: az osztrák belügyminiszter ma egy német napilapnak arról beszélt, hogy szerinte be kellene tiltani a migránsok munkavállalását az Európai Unióban.

Wolfgang Sobotka osztrák belügyminiszter javasolta a migránsok munkavállalásának betiltását az uniós tagállamokban: ezzel azt próbálná elérni, hogy az európai munkavállalás lehetősége ne csábítson még több nem-európai bevándorlót az EU területére.

A belügyminiszter a Die Welt német napilapnak nyilatkozva azt mondta, ezt az intézkedést minden uniós tagállam meg kell hozza, hiszen az országonként eltérő szabályozás “nem megfelelő üzenetet közvetít” a bevándorlás forrásországaiba: ha a migránsok egyes országokban munkát kaphatnak, ez a bevándorlás ösztönzője marad, függetlenül attól, hogy más uniós országok betiltják-e a munkavállalásukat.

Az Európai Bizottság a napokban javasolta, hogy a menedékkérők egyúttal munkavállalási engedélyt is kapjanak az Európai Unióban. Az osztrák belügyminiszter azonban egyértelműen kijelentette: ezzel meghívólevelet küldenek a különböző válságok által sújtott országokban élőknek, hogy mind utazzanak Európába, hiszen itt új életet kezdhetnek.

Az Európai Bizottság javaslata szerint a migránsok lehetőséget kapnának arra, hogy hat hónapon át munkát vállaljanak az EU-ban, ameddig menedékkérelmük elbírálásra kerül. Ugyanakkor, hamis illúzió, hogy az európai gazdaságnak szüksége lenne a nem-európai munkavállalókra: az EU tagállamaiban is húsz százalék fölötti a munkanélküliség, a szakképzetlen munkaerőre egyre inkább nincs szüksége az európai gazdaságnak. A német pénzügyminiszter pedig hetekkel ezelőtt meglepő nyíltsággal beszélt arról: valójában ők sem azért támogatják a bevándorlást, mert az jót tenne a gazdaságnak – hanem abból a célból, hogy a nem-európai migránsok keveredjenek az európaiakkal.

 

http://www.hidfo.ru/2016/07/ausztria-tiltana-a-migransok-munkavallalasat/

süti beállítások módosítása