Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Előkészítik az ukrán béketárgyalások újabb állomását

2016. július 03. - Andre Lowoa

Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter, és az elnöki adminisztráció helyettes vezetője, Konstantin Jelisejev európai országokba látogat, ahol előzetes megbeszéléseket folytatnak az úgynevezett normandiai formátumú tárgyalássorozat újabb állomásának előkészítéséről.

Petro Porosenko ukrán elnök szerint az újabb találkozóra a július 8-án, Varsóban kezdődő NATO-csúcstalálkozó idején kerülhet sor. A normandiai formátum az ukrán válság rendezésének hivatott kereteket biztosítani; ennek részeként Oroszország, Németország, Ukrajna és Franciaország folytat tárgyalásokat a válságrendezésről, az Amerikai Egyesült Államok kizárásával.

A normandiai formátum eddigi legfontosabb eredménye a háborús övezetben a tűzszünet elérése, ami a tényleges békefolyamat megkezdésének előfeltétele volt. A tárgyalások eredményeként 2015 februárjában, Minszkben – Belorusszia fővárosában – köttetett meg az úgynevezett minszki egyezmény, amit az ukrán válságban érintett mindkét fél egyaránt elfogadott. Az egyezmény előírta a teljes tűzszünetet, és a nehézfegyverzet kivonását a frontvonalról, emellett rendelkezett a teljes körű fogolycseréről és Ukrajna alkotmányos reformjáról, ami különleges státuszt biztosítana azoknak a régióknak, melyek a kijevi puccsot követően nem fogadták el a demokratikus választások nélkül hatalomra jutott atlantista kormányt. A minszki egyezmény ezen felül előírja, hogy minden külföldi fegyveres el kell hagyja Ukrajna területét.

Bár a külföldi fegyveresek kivonulásáról a nyugati sajtóban rendszerint az orosz csapatok vélt jelenléte kapcsán lehet hallani, az erre vonatkozó bizonyítatlan állításokkal ellentétben valós tény, hogy a minszki egyezmény megkötése után jelenleg is tucatnyi NATO-tagállam katonái tartózkodnak Ukrajna területén.

Legnagyobb létszámban amerikai és brit katonák vannak jelen Ukrajnában, akik a NATO hadgyakorlatain vesznek részt, emellett kormányközi megállapodások keretén belül az ukrán hadsereg kiképzését folytatják. Jelenlétük továbbra is a minszki egyezmény sértését jelenti, mert az egyezmény feltételei nem teljesültek, ameddig minden külföldi fegyveres el nem hagyja Ukrajna területét.

A kijevi kormány egyébként számos kerülőúton próbál jogi alapot teremteni az amerikai csapatok Ukrajnában állomásozásának – többek között egy októberi törvénymódosítással engedélyezte, hogy külföldi állampolgárok az ukrán fegyveres erők soraiban szolgáljanak, ezáltal lehetségessé vált az ukrán hadsereg NATO-katonákkal való feltöltése.


http://www.hidfo.ru/2016/07/elokeszitik-az-ukran-beketargyalasok-ujabb-allomasat/

süti beállítások módosítása