Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az EU-pártiak szembemennek a demokráciával

2016. június 25. - Andre Lowoa

Több mint félmillióan írtak alá egy petíciót az Egyesült Királyságban, ami követeli, hogy ismételjék meg a kilépési referendumot. Az EU-pártiak nem fogadják el a többség döntését; addig ismételgetnék a népszavazásokat, amíg nem az általuk várt eredményt hozza.

Az EU-pártiak azt követelik a kormánytól, hogy módosítsa az erre vonatkozó törvényeket, és csak akkor legyen érvényes a népszavazás, ha a választásra jogosultak legalább 75%-a leadja szavazatát, és az egyik válaszlehetőség legalább 60%-os támogatást kap. A csütörtöki referendumon a választásra jogosultak 72%-a vett részt, és a britek 52%-os többséggel szavazták meg az Európai Unióból kilépést.

Az EU-pártiak ezzel nyíltan elismerik, hogy számukra csak akkor irányadó a hagyományos értelemben vett demokrácia, ha az általuk várt eredményt hozza. Amikor a tagállamok rendre 50%-nál alacsonyabb részvételi aránnyal szavazták meg az Európai Unióba belépést, az uniópárti politikusok részéről nem merült fel annak lehetősége, hogy szükség lenne a lakosság 75%-ának jóváhagyására. Épp ellenkezőleg: többek között Magyarország EU-párti politikusai hetekkel a belépési referendum előtt úgy módosították a választási törvényt, hogy a referendum érvényes legyen akkor is, ha a választásra jogosultaknak csak kevesebb mint fele jelenik meg a népszavazáson.

Most, hogy az Európai Unió egy tagállama megszavazta a kilépést, már nem megfelelő nekik ugyanaz a demokrácia, ami a belépéskor még megfelelő volt.

David Cameron – lemondása előtt – azonban a kampány során számos alkalommal kijelentette, hogy az Európai Unióból kilépésről tartandó referendum egy olyan szavazás, amit egy életben egyszer lehet megtartani.

Lesz-e annyi józanság a brit vezetőkben, hogy miután az Európai Uniót felbomlasztották, a demokráciába vetett ingatag bizalmat ne rombolják le? Egyelőre úgy tűnik, az EU-párti liberálisok minden igyekezetükkel azon dolgoznak, hogy a választókat meggyőzzék arról: demokrácia csak akkor van, ha a nép az ő elvárásaiknak megfelelően szavaz.

http://www.hidfo.ru/2016/06/az-eu-partiak-szembemennek-a-demokraciaval/




Nem kér a britek döntéséből a guyanai bevándorló

David Lammy hidfo.ru

David Lammy “brit” képviselő a nyugati szabadság megtestesülése. Elődei még a britek rabszolgái voltak, de ő már brit parlamenti képviselőként megmondhatja, mit tegyen az európai ország. Szerinte a kormány egyszerűen figyelmen kívül kell hagyja a britek véleményét.

Az Independent brit napilap beszámolója szerint David Lammy munkáspárti képviselő felszólította a parlamentet, hogy “állítsa meg ezt az őrületet”, és szavazzon az Európai Unióból kilépés ellen. Lammy szerint “nem kell ezt tenni”, ehelyett a nép akarata ellenében, a parlamentben tartott szavazással kellene bent tartani az országot az Európai Unióban.

Lammy “őrületnek” azt a történést nevezi, hogy 17,4 millió brit egy népszavazáson megszavazta az Európai Unióból kilépést. Szerinte a 17,4 millió választó véleményét felül kell írja néhány száz politikus véleménye, akik közt egyébként számos sokadik generációs bevándorló is jelen van; az ő elődeik még a brit gyarmatbirodalomban éltek rabszolgaként, így a britek népszavazásának semmibe vétele kiváló lehetőséget kínál számukra a törlesztésre.

David Lammy és Barack ObamaDavid Lammy és Barack Obama

Ez a jelenség egyébként nem egyedülálló a sokszínű nyugati társadalmakban: Barack Obama amerikai elnök is eltávolította Winston Churchill mellszobrát az Ovális Irodából, mert kenyai származása miatt sértette az önérzetét, hogy Kenya 1963-ig brit fennhatóság alatt állt. Boris Johnson, London volt polgármestere korábban azt mondta, Obama lépése egy szándékos, Nagy-Britanniának szánt sértés volt. Ezek után minek minősítenék azt az esetet, amikor egy guyanai bevándorló brit parlamenti képviselőként azt mondja, hogy köszöni szépen, de ő nem kér a fehér brit lakosság népszavazásából?

http://www.hidfo.ru/2016/06/nem-ker-a-britek-dontesebol-a-guyanai-bevandorlo/

süti beállítások módosítása