Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

CIONISTA VILÁGBIRODALOM ROHADÁSA

2016. június 24. - Andre Lowoa

EU ROHADÁSA MÉG JOBBAN FELGYORSUL

ANGOL KILÉPÉS MEGVÁLTOZTATJA EURÓPA TÉRKÉPÉT ÉS ERŐVISZONYAIT

Az oroszoknak nagyon jól jött az angol kilépés és érdekes módon az amerikai elnökjelöltnek Trumpnak is. Cikkünk végén bizonyítjuk, hogy lebukott az egész cionista hazugsággyár, amit a hírekben előzetesen hangoztattak.

IRÁNI VÉLEMÉNY

Az iráni Forradalmi Gárda egyik vezető parancsnoka szerint a britek megfizetnek "a gyarmatosítás éveiért és az emberiség elleni bűneikért" azzal, hogy csütörtökön kiszavazták magukat az Európai Unióból. Mindezt Maszúd Dzsazajeri dandártábornok mondta - aki egyben az iráni hadsereg vezérkari főnökének helyettese is - pénteken. Az AP amerikai hírügynökség megjegyzi, hogy Irán még mindig ferde szemmel tekint Nagy-Britanniára, mert London 1953-ban támogatta azt a katonai pucsot, amelynek révén visszakerült az ország élére Mohammed Reza Pahlavi sah. Az AP idézte Haszan Róháni iráni elnök egyik munkatársának véleményét is a brit kilépésről. Hamid Abutalebi "erős földrengésnek" minősítette a szavazás eredményét, "az Európai Unió dominósorában az első eldőlő darabnak" titulálta.(ATV, részlet)

PUTYIN VÉLEMÉNYE

Putyin taskenti látogatásán viszont arról beszélt, Oroszország sohasem avatkozott be a brit népszavazás ügyébe, azzal kapcsolatban nem hangoztatott semmiféle véleményt, ezért azzal kapcsolatban minősítést tenni a politikai kultúra alacsony szintjének megnyilvánulása. Az orosz elnök David Cameron brit kormányfőnek arra a kijelentésére reagált, amely szerint "Putyin boldog lesz", ha Nagy-Britannia kilép az Európai Unióból. Az orosz vezető szerint ez "inkorrekt kísérlet volt a brit közvélemény befolyásolására", amely azonban így sem ért célt. (ATV, részlet)

ÉSZT VÉLEMÉNYEK

Észtország egyik vezető politikusa szerint Nagy-Britannia megkezdte Európa széttördelését, Vlagyimir Putyin orosz elnök pedig "pezsgőt iszik örömében". Margus Tsahkna - aki a hárompárti észt kormánykoalícióban a szociális ügyek minisztere - fogalmazott így pénteken, miután biztossá vált, hogy Nagy-Britannia "kinépszavazta" magát az Európai Unióból. "Európa megroppantja saját magát, nincs szükség ehhez tankokra" - mondta a konzervatív nemzeti Pro Patria-Res-Publica (IRL) nevű párt elnöke. (ATV, részlet)

OMLADOZIK A CIONISTA TÁKOLMÁNY, DE SEHOL NEM MERIK KIMONDANI

Az embert a hányinger kerülgette amiatt a sok nevetséges hazugság miatt, amit az utóbbi hónapokban összehazudoztak a hazai és külföldi hírekben, az angol népszavazásról. Aki jól figyelte ezeket a híreket, ezekből kiolvasható volt a cionista politikusok és körök pánikhangulata a közeli hetekben. Azzal a szokásos hazugsággal kezdték az agymosásukat, hogy „szoros” lesz az eredemény a kilépéspárti és maradáspárti szavazók között. Aztán áttértek az utolsó hetekben a durvább agymosásokra, amikor azt üvöltötték minden nap, hogy mindenképpen marad Anglia az EU-ban. Annyira gyanús volt minden mondatuk, hogy azoknak az ellenkezőjét kellett érteni alatta. A szavazás előtti pár napon azzal jöttek elő, hogy a maradni akarók sokkal többen vannak, a híres és csaló közvéleménykutatók szerint is. Mit jelent ez magyarul? Azt, hogy a politikai erők mondják meg a kutatóknak hogy milyen szöveget mondjanak, vagyis ezek a cégek politikai megrendelésre tálalják a hamis statisztikai adatokat. Akárcsak nálunk az állami KSH és a többi jehuda cég, amely hazai előrejelzéseket szokott kiadni.

Ma reggel hat óra után a cionista rádió héber dadogója és lihegője elcsukló hangon, drámai hangsúllyal nyögte ki, hogy az angolok nagy többséggel a kilépésre szavaztak. A londoni tudósítójuk is csak hápogott. Gondoljunk csak bele! Angilában is a cionista szócsövek vannak óriási többségben és ők végezték az agymosást jó egy évig, míg a kilépés pártiaknak szinte semmi lehetőségük nem volt sajtóban kampányolni. A sajtóhisztériát a végsőkig fokozták, aminek a hátterében a cionista pénzügyi körök elképzelései voltak, amik most dugába dőltek. A legképtelenebb hazugságokat akarták beleverni a szavazókba, de az angolok hidegvére jól működött.

Az 1-ső ATV képen ki is fejezik a pánikhangulatot, miszerint nem a cionista forgatókönyv jött be nekik. 2-dik képen azt közlik, hogy Cameron már reggel lemondott, de ezt a hazi hírekben egész délelőtt elhallgatták. 3-dik képen Clinton múmia már kijelentette, hogy az angol kilépés rossz hatással lesz a novemberi elnökválasztásra. Magyarul: Trump esélyei növekednek majd. Az igazi tőrdöfést a cionisták akkor kapják, ha a skótok újra szavazni fognak a kilépésről. A spanyolok is azonnal kapcsoltak és Gibraltárt visszakövetelik az angol rablóktól. Mai hírek szerint a franciák egyharmada is kilépne az EU-ból. 4-dik képen Putyin az indiai elnökkel Taskentben, ahol az itt mellékelt nyilatkozatot tette. Végül az 5-dik kép igen gyanús ügy. Az a 41 éves angol képviselőnő látható rajta, akit egy 52 éves „idegbeteg” három lövéssel megölt az utcán és utána még meg is szúrkálta. A hírekben fasisztának, nácinak állították be a tettest, aki azért ölte meg a nőt, mert a bevándorló külföldieket támogatta. Mivel nincsenek pontos hírek, ezért az olvasó csak következtetni tud. Lehet hogy nem is volt idegbeteg a gyilkos? Lehet hogy megbíztak a gyilkossággal egy idegbeteget, hogy ne derüljön ki, hogy kik voltak a megbízók. És miért épp a népszavazás előtt pár nappal történt a gyilkosság? Ez olyan mintha valakik ezt az esetet éppen mostanra időzítették, hogy a kilépéspártiak ellen utálatot, ellenszenvet ébresszenek. Igen gyanús volt ez a gyilkosság, főleg az időzítése. Érdekes módon az angol pártok és képviselők nem szólaltak meg hangsúllyal az ügyben. A hírekben mindenütt azt sugallták, hogy ez a gyilkosság „rosszul jött” a kilépéspártiaknak...Ebből is lehetett sejteni, hogy ez egy megrendelt gyilkosság lehetett. Befejezésül a legnagyobb hazai hazugságról is szólni kell, amit a jehuda hírekben ismételgettek, miszerint az angol kilépés „nagy csapás” Magyarország számára és a gazdaságunkat három százalékkal fogja lerontani. Ez egy hatalmas otromba hazugság, jellegzetes jehuda propaganda.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/cionista-vil%C3%A1gbirodalom-rohad%C3%A1sa

süti beállítások módosítása