Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Minden második migránst visszafordítanak

2016. május 19. - Andre Lowoa

Németország minden második migráns menedékkérelmét elutasította az elmúlt két év folyamán, a kormány állítása szerint.

A Die Welt arról számol be, hogy 2014-2015-ben a Németországba érkező migránsok 51%-ának menedékkérelme került elutasításra, és ezeket a személyeket a tavalyi év vége előtt kiutasították az országból. A kormány a Die Linke párt kérésére hozta nyilvánosságra ezeket az információkat. Az adatokból kiderült, hogy a német hatóságok főként az eritreaiaknak és szíriaiaknak adták meg a menedékjogot, az ezekből az országból érkező menedékkérelmek majdnem mindegyike pozitív elbírálásban részesült. A szabályozás különösen a szíriaiakkal kapcsolatban engedékeny, nekik gyakorlatilag csak egy kérdőívet kell kitölteniük ahhoz, hogy megkapják a menedékjogot.

Ugyanakkor, a szövetségi migrációs és menekültügyi hivatal még mindig 410 ezer menedékkérelmet kell elbíráljon a tavaly beadott kérelmek közül. Becsléseik szerint ebből 300-400 ezer migráns várja meg a menedékkérelem elbírálását, a többiek addig ismeretlen helyre távozhatnak. Németországban 2015. folyamán 186 ezer bűncselekményt követtek el migránsok.

http://www.hidfo.ru/2016/05/minden-masodik-migranst-visszaforditanak/

süti beállítások módosítása