Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szíria

2016. április 22. - Andre Lowoa
rot
Szíriában kezd olyan tarthatatlanná válni a martalóchordák helyzete, hogy tegnap már az ősellenségek-az ISIS és az an-Nuszra-SZERZŐDÉST ÍRTAK ALÁ a közös fellépésről Aleppo és Latakia tartományokra vonatkozó hatállyal. Közös offenzívában is megállapodtak az Aleppo-Hanasser és a Nasri-Hanasser útvonalak ellen!
Aleppo tartományban és a tartományi főváros körül főként a szír kormányerők tüzérsége fárasztja az ilyen-olyan bűnbandákat. Frontálisan egyelőre nem támadják őket, mert így is hullanak rendesen.
Homsz provincia északi részén az Al-Rastan városába bezsőfolódott dzsihadistákra a szívbaj jött rá, amikor megjelentek a város fölött a szír légierő gépei. De kellemesen csalódhattak. Bombák és rakéták helyett papír alapú üzenetet kaptak az égből. Nagyon ennek sem örühettek felhőtlenül, mert abban az állt, hogy ha meg akarják érni a hét végét, jobb lesz ha megadják magukat. Mert ma már keményebb anyagokkal jönnek vissza.

céd

Damaszkusztól keletre al-Dumayrban befejeződtek a harcok. Az elkerülhetetlen vég láttán a sátánfattyak maradéka úgy döntött, hogy szégyen a futás!-de hasznos. Éltek at ENSZ és a Vörös Félhold által fölajánlott lehetőséggel, és a kormányerők “kegyelmével”! Buszokra ültek, és irány Raqqa!

aj

A latorfőváros Raqqától délkeleti irányban lévő Deir ez-Zor igencsak kemény csaták színtere. A dzsihadisták által körülzárt város kormánycsapatai sikerrel verték vissza a támadásaikat.
A sátáni horda számára pedig ez komoly kudarc, és nagyon rossz előjel. Rengeteg időt és sok latoregyedet vesztettek Deir ez-Zornál. Palmüra felől pedi közeleg a végzetük. A szír kormányhadsereg sokat látott és sokat próbált “Tigris” alakulata.
Deir-ez-Zort mostanság az orosz légierő látja el humanitárius segélyszállítmánnyal. A város felszabadítása után pedig a következő fő cél a kalifátusista Raqqa.
Az északi Qamishli városában tegnap is tartottak az USA által patronált kurd milíciák és a szír kormánycsapatok közti lövöldözések.

http://www.balrad.com/2016/04/22/sziria-118/

süti beállítások módosítása