Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szíria

2016. április 21. - Andre Lowoa

A Pentagonra hivatkozva közölte tegnap a The Wall Street Journal, hogy Szíria északi részén Aleppo és Latakia tartományban orosz tüzérség ténykedik.

Deir ez-Zor térségében a latorbandák eléggé meggondolatlan módon-támadást indítottak a kormányhadsereg ellen. Komoly csata alakult ki, amelynek során a kormányerők 104. deszantosbrigádja, a Köztársasági Gárda, és a Shaytat törzsi milíca a főként tadzsikokból verbuvált dzsihadista hordát széjjelverte.

sra

Ezzel együtt is eléggé szorult helyzetben vannak a tartományi fővárosban körbezárt kormányerők. A város északnyugati részén fekvő légibázist mindenképpen tartaniuk kell, hiszen csak légi úton kap a város mintegy százezer lakója ellátmányt. A légibázi területét meg már ostromolják a terroristák.

dez

Damaszkusz tartomány Kelet-Guta részében a kormánycsapatok tegnap Ramah Al-Aza “dzsihadista hadúr”-a “Jaish al-Islam”-helyi kegyurának frissen lefejezett tetemére bukkantak, miután széjjelszórták a martalócbandát.
Aleppotól délre az “egyesített latorhordák” Khan Tumen, Barneh és Zitah települések kormányerői ellen indítottak attakot. Ez is rossz ötlet volt, mert éppen arrafelé kószált a szír légierő néhány gépe. Nem is tartott az egész cirkusz két óránál tovább. Tetemes martalócélőerő és három tank bebukása láttán a banditák jobbnak látták, ha inkább az irhájukat mentik. Gondjaikat szaporítja, hogy az Aleppoban rekedt hordatársak izolálásán ügyködő szír légierő folyamatosan a fejük fölött repked.
Aleppotól északra a török határ és a város között mindenki lő mindenkire. A cirkusz egyik előadója a török határvédelem. Ők a dzsihadista IÁ és a határ között Törökország irányába menekülőkre lődöznek nagy buzgalommal.
Alepponál/ban még mindig a városba beszorult brigantibandák “puhításával” foglalkoznak a kormányerők.
Daraa tartományban is latorháború dúl. Az an-Nuszra itt próbál meg revansot venni az IÁ-n egyéb más térségekben elszenvedett sérelmei miatt.

dra

Homsz tartományban végleg felszámolták a Palmüra környékén még itt-ott felbukkant IÁ-bűnbandákat. A sátánfattyak maradéka bemenekült a Mount Murbat Al-Hassan hegyei közé.

baz

De hogy a szír helyzet még bonyolultabb legyen: Az ország északi Hasaka tartományának Qamishli nevű városában kiújultak a kormányhadsereg és a helyi kurd milíciák közötti ellenségeskedések.

http://www.balrad.com/2016/04/21/sziria-117/



A kurdok egy önálló államot akarnak létrehozni ha ez sikerül indokot adnak a törökök szárazföldi beavatkozásához (Szaudi támogatással ) .Ezt úgy lehetne megakadályozni ha Putyin megfenyegeti a kurdokat hogy ők is lehetnek célpontok a terroristák mellet .

süti beállítások módosítása