nck

Tóbiás József: A civilek tartják életben a reményt.

Érdekes dolog, hogy (bár senki nem hívta őket), mégis a Nyugati térre kilátogató politikusok mindegyike pontosan tudta, hogy mi lenne (mi lett volna) a tisztességes „deviza”- hiteles megoldás a forintosítás helyett.
Ennek ellenére mindegyik párt megszavazta a forintosítást, és ezzel legalizálta a bankok bűneit.
Tehették, mert a károsultakban, és a károsultakat tömörítő „érdekvédelmi” szervezetekben nincs összefogás.
Tudomásul kell venni: a pártok csak olyan ügy mellé hajlandóak állni, amely mögött nagy a társadalmi nyomás!
Minél kényesebb egy ügy, annál nagyobb nyomásra van szükség a civilek részéről! Azok részéről pedig főként, akik érintettek benne.
Az NCK szerkesztősége állítja, hogy az április 11.-i „deviza”-károsultak demonstrációjáról (csak az NCK Facebook, Twitter, google+ csatornákon, valamint a hírlevél rendszerünkön keresztül) több mint 300.000 károsult értesült.
Háromszázezer károsult! Ez nagyon nagy szám!
Ehhez képest a több nap alatt összesen mennyien mentek ki a Nyugati térre? (csak Budapesten és környékén több mint 100.000 károsult van!!!!) Ők még munka után, az esti órákban is kilátogathattak volna).
Játsszunk el egy pillanatra a gondolattal: mi történt volna, ha 100.000 károsult összejön a Nyugati téren?? Csak azok, akik Budapesten, és Budapest környékén élnek? ’Na ugye, hogy ugye????’ Már túl is lennénk a „deviza”- hiteles problémán!!!!
Tetszik érteni, hogy miért nincs még mindig megoldás?
Nem a szervezők hibája, hogy az emberek képtelenek kiállni magukért. A szervezőknek, és azoknak, akik ott voltak köszönettel tartozunk! A hibát mindenki keresse saját magában (tisztelet a kevés kivételnek). Ez van, ha tetszik, ha nem!

EGY BANKI ALKALMAZOTT FELSZÓLALÁSA A NYUGATI TÉREN

Bízunk benne, hogy ezt a felvételt végignézik a parlamenti jogalkotók, és azok a bírák, akik a „deviza”-hiteles ügyeket tárgyalják. Talán rávilágít arra, hogy milyen aljas és mocskos módon verték át a bankok az emberek tömegeit, és ezek után milyen módon teszik tönkre a családok életét.
Ez a beszámoló is elég, hogy bizonyítékot nyújtson arra, hogy milyen módon húzták be a csőbe a családok százezreit a bankok a „devizahitel” néven elhíresült banki „termékkel”.
De szeretnénk, ha több volt és jelenlegi banki alkalmazott vállalná az arcát, és mondaná el, hogy hogyan használták fel őket a bankok a rabló-termékük értékesítéséhez.

„Mi elmentünk önökhöz, és jó alaposan kiraboltuk önöket”

(nemzeticivilkontrol)