Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Légikatasztrófa a rosztovi repülőtéren

2016. március 19. - Andre Lowoa

fld

Az Oroszország területén az utóbbi tíz év legnagyobb légiszerencsétlensége történt mára virradóan a délnyugat-oroszországi Rosztov na Donu repülőterén.
A “Fly Dubai” légitársaság Boeing 738-as típusú gépe rossz látási viszonyok között leszállás közben a repülőtér bal oldali leszállópályályának betonjára csapodótt, és azonnal felrobbant.

rrt

A gépen 55 orosz nemzetiségű utas, és hat főnyi személyzet tartózkodott. A katasztrófának nincs túlélője.

A repülőgép a beszámolók szerint több mint két órán keresztül körözött a rossz időjárás miatt, míg ugyanezen időszakban a Moszkva-Rosztov járat gépe kétszeri leszállási kísérlet után inkább Krasznodar repülőterén landolt.
A “Fly Dubai”-társaság megbízottai már úton vannak, hogy csatlakozzanak a rosztovi repülőtéren már dolgozó orosz kivizsgálók csapatához. Vaszilij Golubjev-Rosztov-régió kormányzója-első nyilatkozatában kifejtette, hogy terrorcselekmény gyanúja ezidáig nem merült fel, és a gép katasztrófáját a rossz időjárás és emberi mulasztás együtthatói okozhatták.
Vlagyimir Putyin orosz államfő részvétét nyilvánította ki a katasztrófa áldozatai hozzátartozóinak.
A holnapi napot Oroszországban gyásznappá nyilvánították.

http://www.balrad.com/2016/03/19/legikatasztrofa-a-rosztovi-repuloteren/

Anno Pakisztánban történt olyan eset, hogy a műszakilag tökéletes gép így vágodott a földbe. Rajta volt a Pakisztáni elnök is, később kiderült a gépet egy akkor új, MRT fegyverrel lőtték le, amely nem hagy nyomot. Pont ilyen repülési hurkot írt le az a gép is mint ez most. Akkor a Pakisztáni légierő parancsnoka már az elején felismerte, hogy a gépet lelőtték, és nem csak úgy lezuhant.
Azóta eltelt évek alatt lehet az is, hogy megnővelték a fegyver hatótávját, hizsen a leesés helye nincs oly messze az ukrán határtól. Akkoriban a legnagyobb ágyú (hajón) hatótávja 50 km volt, ma már 200 km.

Qujdó

süti beállítások módosítása