R I A D Ó !!!!

Ez pedig nem más, mint a FOGYASZTÓI CSOPORTOK nevű rabló játék, amelynek a károsultjait éveken keresztül próbáltuk menteni a TV ÜGYVÉDJE c. műsorban. KÖNYÖRGÖM TESSÉK ÉSZREVENNI, EZ NEM MÁS, MINT AZ ÁLLAMI PILÓTAJÁTÉK!
„R I A D Ó !!!! Ennél a gengszter fidesz kormánynál minden gát átszakadt!Alig egy nappal azután, hogy beadták a javaslatot a nemzeti otthonteremtési közösségekről, ma már meg is szavazták azt a parlamentben. A tagok kötelezettséget vállalnak egy összeg folyamatos befizetésére, és amikor egy új lakás megvásárlásához szükséges pénz összegyűlik, sorsolással választják ki, hogy azt éppen ki kaphatja meg.
Ez pedig nem más, mint a FOGYASZTÓI CSOPORTOK nevű rabló játék, amelynek a károsultjait éveken keresztül próbáltuk menteni a TV ÜGYVÉDJE c. műsorban. Ma is egy sor per folyik ebben a témában az ország különböző bíróságain. De ezek szerint ez a rablási módszer is csak a fidesz tagoknak van fenntartva.
Ez a rabló banda egyszerűen »lenyúlja a know-how-t« és maga folytatja azt, amiért a kitalálókat börtönnel sújtja. Az egész rablási metodikát ezek szerint hiába írtam meg a »Hát hiába beszélek« c. könyvben! Emberek ne hagyjátok magatokat becsapni, átverni, megkárosítani!!!!!
KÖNYÖRGÖM TESSÉK ÉSZRE VENNI – EZ NEM MÁS, MINT AZ ÁLLAMI PILÓTAJÁTÉK!!!”
(mandiner)
Bal-Rad komm: A harangot Juszt László verte most félre. (Lehet fanyalogni a név hallatán-aki akar!)
Indul a “Quaestor II”! Törvényileg szabályozva! A döbrögista horda utolsó (?) lenyúlási akcióinak egyike. Ebből az öngerjesztő marhaságból ráadásul nem is lehet kiszállni! Hihetetlen, hogy hová lealjasodtak!
Viszont! Íme a Bal-Rad ajánlata:
15 millió forintért, kulcsrakész állapotú rönkház-telek és alap nélkül.

rh

Vagy ilyen, 20 millióért, ugyancsak kulcsrakészen, telek és alap nélkül.

rh1

A beugró összeg 100 ezer forint. Ha összedobják százötvenen-kétszázan, kisorsoljuk a befizetők között. Fél év múlva költözhet a boldog nyertes!
Aki nem nyert?
Próbálkozhat akárhányszor is. (Még a megkorrumpálásunkkal is kísérletezhet! FOG SIKERÜLNI!)