“Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség, és a limuzinszocialisták helyett felelős döntéshozók kellenek a parlamentbe és a kormányba is – írja közleményében Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője.

Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke a párt kisebb, olcsóbb és hatékonyabb állam megteremtésére kidolgozott javaslatait ismertette ma Budapesten. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője erre reagálva hangsúlyozta: a szocialista–szabad demokrata kormány az elmúlt négy év alatt több milliárd forintot költött indokolatlan luxuskiadásokra. – A luxusbaloldal kormánya a szabad demokraták aktív közreműködésével jutott el odáig, hogy az adófizetők pénzéből 7 milliárd forintot költött új mobiltelefonokra, 501 millió forintot új luxusautókra, és hetvennel több államtitkárt fizet, miközben a miniszteri fizetéseket is a duplájára emelte. Emellett 300 millióért vásárolt kakaóbiztos számítógépeket, arról nem is beszélve, hogy naponta tízmilliót költ önmaga reklámozására, és a kormányzati propagandagépezet működtetésére – írja közleményében a fideszes politikus.-tudósított TÍZ ÉVE (2006 március 26-ám a Magyar Nemzet.”
Tíz esztendővel később (2016 március 12.-én) mi miatt dühönghetnek Döbrögisztán póri sorú népei? (A szokásos napi lopási dolgok mellett persze!)

za

 

“Két év alatt szinte az összes autóját lecserélte a kormány 640 millió forintért – derül ki a Népszabadság által kikért adatokból. A miniszterek többsége már nem személyautókkal, hanem Orbán Viktorhoz hasonlóan kisbuszokkal jár. Csak ezekre 160 millió forint közpénzt költöttek. Az LMP szerint az ország jelenlegi helyzetében ez luxus. A kormány szerint a minisztereknek utazás közben is jár a miniszteri munkakörnyezet.”
Szóval értjük! “MUNKAKÖRNYEZET”!
Ezt a világ tisztességesebb részein úgy hívják hogy TETTHELY! Meg az ELKÖVETÉS ESZKÖZE! Meg olyasmiket mondanának, hogy TETTES, meg BŰNSZÖVETSÉG, meg ELŐRE KITERVELTEN, meg NYRESÉGVÁGYBÓL, meg KÜLÖNÖSEN NAGY ÉRTÉKRE, meg…stb.

http://www.balrad.com/2016/03/13/tiz-ev-hogy-rohan-az-ido/