Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szíria

2016. március 03. - Andre Lowoa

Szíriában a szír légierő amely az utóbbi napokban igen aktívan segíti a kormányerők és a velük szövetséges milíciákat. Így együttesen rendezik a terroristabandák ábrázatát. Egészen kiváló eredményeket fölmutatva!

Al-Ashaa városban-ami Quneitra tartományban fekszik-“háziversenyben” mérték össze tudásukat a “Dzhibhat Siwar Surya” bűnbanda és az ISIS latorhorda egyedei. Igen látványos végeredményt produkálva. A küzdő felek alaposan megritkították a kontrabanda állományát. Nagyjából 250 ilyen-olyan martalóc pusztult el a mini testvérháborúban. Odaveszett a “Dzhibhat Siwar Surya” vezére, Abu Hamza al-Naimi is.

néz

Deir ez-Zor tegnap ismét komoly féregirtáson esett át. Az ISIS húzta itt is a rövidebbet a kormányerőkkel szemben.

Homsz tartományban a “Dzshebhat-en-Nusra” Al-Rastan mellett két zsiványvezérét is siratja, számtalan közmartalóc mellett.
Latakia tartományban Beit Smayra települést martalócmentesítette a kormányhadsereg, és nyomulnak tovább Ain El Havre és Beit Zivan irányába.
Aleppótól keletre és Hama tartományban a szír kormányerők és szövetségeseik közös hadműveletre készülnek az al-tabakai légibázis ellen.
Az alábbi videót az ISIS tett közzé anno, egyik legelvetemültebb tömeggyilkosságukkal dicsekedvén. Akkor még szépnek tűnt számukra a jövő! Azoknak a katonáknak a kivégzéséről, akiket al-Tabaka mellett ejtettek foglyul: az alsónadrágra vetkőztetett foglyokat a sivatagban géppisztolyozták le a férgek.

A következő napokban rájuk fog sort keríteni a kormányhadsereg. Túlélésre szinte egyik féregegyednek sincs esélye. Vagy így-vagy úgy!-de pusztulni fognak.
Lehet hogy így:

Merthogy a dzsihadista sátánfattyak imádják megörökíteni tetteiket valamiféle magukra eszkábált kamerával. “Vhytézzünk” is ilyen fölszereléssel látta el magát a Kalasnyikovon kívül. Így aztán meg is örökítette saját pusztulását. Egészségére! Reméljük, hogy sok ilyen “szelfit” láthatunk még a dzsihadistáktól.

http://www.balrad.com/2016/03/03/sziria-73/

süti beállítások módosítása