Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kardigan meggyújtotta a lőporos hoirdó kanócát!

2016. február 14. - Andre Lowoa

A tegnap este óta Szíriában zajló események pillanatnyilag háttérbe szorítanak minden más történést a világban. Egy NATO-tagállam agressziót követett el! Törökország katonai erővel támadt Szíriára.

aazaz

A lényegen semmit nem változtat, hogy az ankarai maffiahatalom saját országa területéről-egyelőre-CSAK tüzérségi lövegekkel bombázza Szíria területét. Az is mellékes, hogy milyen céllal.
Nincs semmi jelentősége annak, hogy a török tüzérség török területekről Szíria területén NEM TÖRÖKORSZÁG ELLEN harcoló kurd milíciák állásait lövi.

tört

Szíria Aleppo tartományának Azaz városát és annak Mennah (Ming) nevű légibázisát bombázta/bombázza a határ túloldaláról a török hadsereg tüzérsége. A célpontok a Szíria törvényes és legitim kormányát támogató milíciák, amelyek a városból kiszorították a Törökország és a Nyugat által támogatott és finanszírozott, a Szíria törvényes és legitim kormány ellen hadat viselő terroristabandákat.

Törökország-és ezzel áttételesen a NATO-agressziót követett/követ el egy szuverén ország területe ellen!
A török orvtámadások dacára is tovább szorul a gyűrű Aleppo banditái körül. Egy meglehetősen masszív orosz légielőkészítés után az Aleppo közvetlen szomszédságában fekvő Tannurába is bevonultak a szír kormányerők.
Latakia tartomány északnyugati-határmenti-“Alija-hegység” szír kormányerők által ellenőrzött területeit is tüzérségi tűzcsapások érték a határ török oldaláról. A tartományban ugyanakkor nem okozott fennakadást a török ármány. A damaszkuszi erők elfoglalták a “Szabad Szíriai Hadsereg” martalócaitól Beit-Bustan Ays települést.
Az orosz légierő is komoly aktivitást mutatott tegnap. Főkét a Daraa-katlan és Homsz-tartomány latorjai bánták az ügyködést.
Értesülések szerint Deir ez-Zorr dzsihadistái és “mérsékelt” banditái egymást aprítják igen nagy kedvvel.

http://www.balrad.com/2016/02/14/kardigan-meggyujtotta-a-loporos-hoirdo-kanocat/



A Szíriai Arab Hadsereg-a damaszkuszi kormányhadsereg-tüzérsége Észak-Latakia tartományból tűzcsapásokat mért a Törökország területéről Szíria területét ágyúzó török csapatokra.

tört
A hírt szíriai katonai forrásokra hivatkozva közölték a szír médiák.

http://www.balrad.com/2016/02/14/a-szir-tuzerseg-valaszolt-a-torok-agressziora/

süti beállítások módosítása