Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szíriában kezd a hadiszerencse elpártolni martalócéktól.

2016. február 07. - Andre Lowoa

Lassan érzékelhetővé válik a hatása annak, ha a banditák egy komolyabb ellenféllel találják magukat szembe. Az Allahu Akhbar azért már kevés.

aleppo

Aleppotól északra bezárult az ostromgyűrű a terrorbandák körül. Tegnapelőtt este a Szíriai Arab Hadsereg, a “Hezbollah” és a kurd miliciák egységei találkoztak Az-Zahra közelében. Tegnap pedig megkezdődött a gyűrű szorosabbra vonása Aleppo körül.
Aleppoban a kormányerők nem kis döbbenetére a fegyvert alig bíró, még csak nem is serdülőkorű gyerekkatonákat küld velük szembe a “Dzshebhat An-Nusra” az “Ahrar al-Sham” a “Szabad Szíriai Hadsereg” és a “Harakat Nuriddin Al Zanki” nevű, sarokba szorított rablóhordák.

gykat

Aleppotól déli-délkeleti irányban a kormánycsapatok kiverték vagy megsemmisítették Caffyn, Catal Ziari falvak, és a Minnick légibázison eddig fészkelő latorbandákat.
A bekerített és pánikban lévő bűnbandák elfogott rádióüzeneteiből kiderült, hogy a gyűrűn belül fekvő Anadan, Bianun és Haiyang településekre bemenekült “Ahrar al-Sham” a “Dzshabhat Shamiya” és a “Jaish al-Mudzsahedin” nevű pribékhordák egyedei között igen nagy számban leledzenek Valcman alattvalók.
Van is okuk a pánikra bőven. Tegnap ugyanis az orosz légierő rendesen megszórta Anadan, Binuan, Kafr Hamra, Tel Nisbin, Haiyang és Hraytan települések térségét, menekülésre késztetve az eddig büszke “hősöket”! Akik már nem annyira büszkék. Valahogy imigyen képzelhető el, amikor a Hmeymim légitámaszpontról felszálló SzU-34-esek akcióznak:
Latakia-tartományban közeleg a végkifejlet. Ami nem igazán kérdéses. Tegnap is százával pusztultak a kormányerők tüzérségi csapásai, és a szír-orosz légipáros ténykedésének köszönhetően a banditák.
Deir ez-Zorban parancsnoki posztot buktak a dzsihadisták-főnökkel-testőrséggel együtt. Repülőgép söpörte el őket.
A Daraa-kazán tegnap is szűkült egy jót. Al-Salye és Al-Asszíria, valamint Muaddami, Dail és Itbay településeket voltak kénytelenek a bűnbandák feladni.

http://www.balrad.com/2016/02/07/sziria-55/

süti beállítások módosítása